bojana_rock_queen
Poznat
- Poruka
- 7.297
ppffffffffffffff......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, sta bih ja bez sebe...Ne treba bit zaljubljen u sebe,ali treba imati postovanja prema sebi i voljeti sebe.
Kako ce neko vas da postuje i voli ako vi sebe ne volite i ne postujete???!!!

Joj deco.. Naravno da volim sebe i to ko sam.. Da ne volim,ne bih bila to sto jesam.
Vi ste bre puni kompleksa...

Ja sam iskomplexirana (pored komplexa niže vrednosti), imam manjak samopouzdanja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi, a opet imam neke elemente narcisoidnosti.
Ne znam ništa.

A, kako to, stvarno me zanima, a ne razumem to bas u potpunosti...Ja sam iskomplexirana (pored komplexa niže vrednosti), imam manjak samopouzdanja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi, a opet imam neke elemente narcisoidnosti.
Ne znam ništa.
A, kako to, stvarno me zanima, a ne razumem to bas u potpunosti...
Ja sam iskomplexirana (pored komplexa niže vrednosti), imam manjak samopouzdanja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi, a opet imam neke elemente narcisoidnosti.
Ne znam ništa.
Ne znam ništa.

VOLIM SEBE u potpunosti! dok sam bila mladja,stalno sam imala neke komplekse i uporedjivala sam se sa drugima,nista mi se kod mene nije svidjalo i sl...ali nekako sam to prevazisla![]()
Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()
ne, super mi je (:
Jedino hocu da se poboljsavam, sto je i normalno. Ali ono volim sebe i ovako. I zelim da napredujem ^_^
?