pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.723
Ja tu ništa ne bi dir'o.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()
Volim...jer ako sama sebe ne volim nece me ni drugi voljeti.... nije sad da sam narcis, inace sam jako samokriticna i stalno radim na unapredjivanju i poboljsanju sebe![]()

Ne.Ni fizicki ni psihicki.Ili previse samokriticna,ili realna,videcemo.
Sa bivsima to nije bilo tako . A sad naravno da ne zelim da raskinemo itd,jer stvarno je volim puno , samo bih voleo da mogu malo da promenem ta osecanja,da me ne pogadjaju tako jako neke stvari u vezi nas . Brate cak su mi i suze bile potekle zbog nje ....

Da li sebe dozivljavate kao vrlo pametnu,vrlo lepu ili mozda vrlo duhovitu osobu ...?koje vrednosti cenite i prepoznajete kod sebe? Sta je to sto vam podize samopuzdanje,a sta dovodi do osecanja inferiornosti?
U stanju sam da smislim sve i svasta, a dobar deo toga da bude originalan.I ne verujem da me nesto dovodi do osecanja inferiornosti, barem ja to nisam primetio kod sebe.

Da li sebe dozivljavate kao vrlo pametnu,vrlo lepu ili mozda vrlo duhovitu osobu ...?koje vrednosti cenite i prepoznajete kod sebe? Sta je to sto vam podize samopuzdanje,a sta dovodi do osecanja inferiornosti?