BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Obozhavam se! 
fizichki da!
po karakteru malo me nerviram al ybg...

fizichki da!
po karakteru malo me nerviram al ybg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako mi sami ne volimo sebe, pa ko ce nas voleti? Dodje vreme kad čovek sazri i prihvati sebe takvog kakav jeste..Ja lično mnoge stvari volim kod sebe iako nisu dobre mozda ali sam to - ja...Jedino što bih menjala je moja težina koju upravo korigujem koliko mogu i uvek se sa kg borim...
Da, i još nešto...volela bih da sam malo manje emotivna i da me ne pogadja svaka sitnica..Malo ?
![]()
Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()

Mrvicu........ manje-vise.
Ja sam takva budala da bih pre sebi naneo stetu nego drugima.Uvek gledam da onaj drugi ne ostane uvredjen iako ja nisam kriv nista.
I to me kod sebe nervira...Misljenja sam da te drugi dozivljavaju onako kako sam sebe dozivljavas. Ako ne volis sam sebe, ko ce da te voli? Dakle, da, volim sebe...![]()
Ja sam takva budala da bih pre sebi naneo stetu nego drugima.Uvek gledam da onaj drugi ne ostane uvredjen iako ja nisam kriv nista.
tachno sam znao kad sam prochitao ovo da cu da prochitam dole josh par postova gde su oni "isti tak'i"
pfff

ja sebe mnogo gotivim,mislim da je to toliko očigledno da boli![]()
i volim da sam u svom društvu.
Mada bih volela da ne opraštam tako lako i da prvo brinem za sebe, pa tek onda za druge...tachno sam znao kad sam prochitao ovo da cu da prochitam dole josh par postova gde su oni "isti tak'i"
pfff

Sto se tice voljenja, sebi sam druga na listi ...
Ponosim se svojom sustinom a i onim ko me je nacinilo takvom!
A fizicki, volela bih da sam crnac i mogo bi neki nosic da se uradi![]()

U fizičkom smislu?Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()

)
Ja mislim baš suprotno.Što se fizičkog izgleda, takav si kakav si... ne može se mnogo toga popraviti, ali kao ličnost mislim da mogu još da se izgradim... i da sam sada tek na početku formiranja sebe kao ličnosti...

To je sjajna osobina koju poseduje malo ljudi samo i tu treba biti umeren.Ja sam takva budala da bih pre sebi naneo stetu nego drugima.Uvek gledam da onaj drugi ne ostane uvredjen iako ja nisam kriv nista.