Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.396
Sutra fotkam crne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super su, pogotovo mi se sviđa što su lakirane i boja.Nisu skroz ravne,...ali su extra udobne.
Pogledajte prilog 1726753
Nisi nikada nosila štikle, čak ni u svečanim prilikama? Mislim da svaka žena koja drži do sebe treba znati hodati u štiklama. Da se mene pita ja bih hodanje u štiklama uveo u škole kao obavezni dio školskog programa za djevojke u završnim razredima osnovne škole.nosim ravnu obucu uglavnom, nisam htela da se mucim da ucim hod na stiklama..
Jesu li crne iste kao i ove ili su drukčiji model?
Uh, sorry, ali ove mi se nimalo ne sviđaju.
Slične.Super su, pogotovo mi se sviđa što su lakirane i boja.
Biće ovih dana,..za sutra su najavili zahlađenje, sutra nosim patike.^ Ne zaboravi ih sutra fotkati.![]()
farke su top, vesele 80te
nista, sorry, meni je bitno da se meni svidjajuSuper su, pogotovo mi se sviđa što su lakirane i boja.
Nisi nikada nosila štikle, čak ni u svečanim prilikama? Mislim da svaka žena koja drži do sebe treba znati hodati u štiklama. Da se mene pita ja bih hodanje u štiklama uveo u škole kao obavezni dio školskog programa za djevojke u završnim razredima osnovne škole.
Uh, sorry, ali ove mi se nimalo ne sviđaju.
ides da se bijes negde?
ne, predrasude eto..ides da se bijes negde?![]()
avatar^ Ne zaboravi ih sutra fotkati.![]()
ok, onda mora da si metalac?ne, predrasude eto..![]()
nosim sta mi se svidjaok, onda mora da si metalac?
tako i trebanosim sta mi se svidja
Bome lijepe cipelice.Pogledajte prilog 1727016
Kad ti zena hoce da ofarba cipele za festu tj jedne zrtvuje za festu i nakon toga moras
plocice na balkonu da postavljas![]()
To sam i ja pomislio. Obično metalci i pankeri nose takvu obuću.ok, onda mora da si metalac?
To je samo za festu, tema je bila srebro ili tako nesto ,sprej srebrni metalik ali meni ostade hrpa posla ,nakon feste ih je bacila, postavio sam nakon toga crni pod na balkon da sakrijem mrljeBome lijepe cipelice.Čime ih je to farbala, nekakvim sprejem? Koje su bile boje prije farbanja?
To sam i ja pomislio. Obično metalci i pankeri nose takvu obuću.
Bravo,...to je pravi gospodin muž!To je samo za festu, tema je bila srebro ili tako nesto ,sprej srebrni metalik ali meni ostade hrpa posla ,nakon feste ih je bacila, postavio sam nakon toga crni pod na balkon da sakrijem mrlje
Pogledajte prilog 1730240