meni su te ravne brodarice mnogo ruzne i odvratne da ih necu nikad kupiti i nositi u zivotu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove roza nisu losemeni su te ravne brodarice mnogo ruzne i odvratne da ih necu nikad kupiti i nositi u zivotu
Zene sa ravnim cipelama,ne ide kao i sa skroz kratnom frizurom, malo je zena kojim stoji takva frizura.Kažu, vraćaju se (brodarice) u modu "big tajm" s proleća.
Hoćete li biti u trendu ili ćete ovaj da preskočite?
Pogledajte prilog 1688144
Zene sa ravnim cipelama,ne ide kao i sa skroz kratnom frizurom, malo je zena kojim stoji takva frizura.
Ljubim ljubim ,izvinjavam se
Ljubim ljubim ,izvinjavam se![]()
Predivni modeli, pogotovo ove na drugoj slici.Nije zbog trenda vec mi udobno i prakticno. Stalno sam u pokretu a u stiklama ne bih mogla.
A nije da nisu seksi.
Evo bas sada razgledam kojim modelom da se pocastim
Pogledajte prilog 1724827Pogledajte prilog 1724828Pogledajte prilog 1724829
Jesu da, a i udobne su. Bas te prve su mi favoritPredivni modeli, pogotovo ove na drugoj slici.Ove na prvoj slici bi bile savršene da im je vrh špičast, boja im je odlična.
Jao i cipele vas moras ucititi kakve da kupite.Ovako nesto.Te druge sa 70+
E ovo su super modeli, pogotovo prve.Jao i cipele vas moras ucititi kakve da kupite.Ovako nesto.Te druge sa 70+Pogledajte prilog 1724888Pogledajte prilog 1724889
ove nisu ravne :/Jao i cipele vas moras ucititi kakve da kupite.Ovako nesto.Te druge sa 70+Pogledajte prilog 1724888Pogledajte prilog 1724889
malo zafrkavamove nisu ravne :/
Naravno da nisu, zena mora da nosi cipele sa stiklom i da zna da hoda u njima ,nekako i guza izgleda bolje ,drzanje itd i kad je poruzna prolazi.Kad predjes na ravne predala si si se i veoma brzo bakica postanes.ove nisu ravne :/