момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.241
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, svaka pametna zena upravlja svojim muzem, a istovremeno izgleda pokorno...,a te fore sa ženama iz senke si u filmu video verovatno
pametna ne može da bude feministaZavisi. Ako je feminista, nikad.
Pa pametne se tek dodvoravaju, brze kontaju vrednost.Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
e, ako je to pamet...onda ništa....produži mala, produži mala...Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Samo pametne djevojke jer je zivot daleko laksi i interesantniji, vise humora, otvorena je i za poslovne ideje tj moze da se odluci i za rizik, ne interesuje je sta drugi misle. Vise mi je bitno da je pametna od izgleda.Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Da li volite pametne devojke ?
Da, zamisli stalno bulji u tebe!Volim pametne koje trepću okicama.
Malo je jezivo kad se ne trepće![]()
па нормалноKoje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
voleli smo pametne, ali smo zavrsili sa onima koje se samo prave pametne - teski porazKoje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Ova u zelenom je garant vatrena u krevetu
To što su one svoje, imaju stav, znaju šta hoće, ne znači da su pametne. Pamet je znanje. Ja kad pitam ove žene šta sa mnom rade na primjer kako se zove mišić na sredini leđa bočno, u kojem vijeku je živio Nikola Šubić Zrinski, u kojoj hrani dominiraju proteini a u kojoj ugljikohidrati, šta je testosteron, koliko stanovnika imaju Sjedinjene Američke Države, koliko kilograma ima afrički lav, u kojem vijeku se desio crkveni raskol odnosno podjela na katoličku i pravoslavnu viru...one me gledaju kao da su pale sa Marsa.Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
A da pricas o kulturi , muzici,pozoristu ili filozofiji npTo što su one svoje, imaju stav, znaju šta hoće, ne znači da su pametne. Pamet je znanje. Ja kad pitam ove žene šta sa mnom rade na primjer kako se zove mišić na sredini leđa bočno, u kojem vijeku je živio Nikola Šubić Zrinski, u kojoj hrani dominiraju proteini a u kojoj ugljikohidrati, šta je testosteron, koliko stanovnika imaju Sjedinjene Američke Države, koliko kilograma ima afrički lav, u kojem vijeku se desio crkveni raskol odnosno podjela na katoličku i pravoslavnu viru...one me gledaju kao da su pale sa Marsa.
Nisam homoseksualac da pričam o kulturi i pozorištu.A da pricas o kulturi , muzici,pozoristu ili filozofiji np
Dobto onda muzika,putovanja ,filozofija ,fotografija npNisam homoseksualac da pričam o kulturi i pozorištu.
Jedino muzika od toga šta si nabrojao nije gej. Sve ostalo je gej.Dobto onda muzika,putovanja ,filozofija ,fotografija np