Da li volite pametne devojke ?

picture-says-it-all-v0-36uwd45wso6d1.jpeg

We will dance again

Svi mi mislimo da smo pametni, i muski i žene. Pametni su oni koji razumeju sebe i svog partnera, pa te potrebe usklade. I tu imaš onda uspesan odnos.
I moramo shvatiti da se mi ne ponašamo uvek racionalno, jer to ne bi bilo ni normalno. :))))
Nije normalan onaj koji ponekad ne poludi. Tako kaže natodna poslovica.
Nemojte biti prestrogi ni prena sebi ni drugima. Svi imamo slabe tačke ali i to je deo života .

Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
па нормално

јок, волимо глупаве

а што се ланца командовања тиче, зна се ко не чучне док пиша

остало се све договарамо на пленуму

друго, кад је мушкарац погледа и освоји , њој пуца шав на чарапи била она бизмарк или дара буба мара...

Koje su svoje, imaju stav i znaju šta hoce,ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
To što su one svoje, imaju stav, znaju šta hoće, ne znači da su pametne. Pamet je znanje. Ja kad pitam ove žene šta sa mnom rade na primjer kako se zove mišić na sredini leđa bočno, u kojem vijeku je živio Nikola Šubić Zrinski, u kojoj hrani dominiraju proteini a u kojoj ugljikohidrati, šta je testosteron, koliko stanovnika imaju Sjedinjene Američke Države, koliko kilograma ima afrički lav, u kojem vijeku se desio crkveni raskol odnosno podjela na katoličku i pravoslavnu viru...one me gledaju kao da su pale sa Marsa.

To što su one svoje, imaju stav, znaju šta hoće, ne znači da su pametne. Pamet je znanje. Ja kad pitam ove žene šta sa mnom rade na primjer kako se zove mišić na sredini leđa bočno, u kojem vijeku je živio Nikola Šubić Zrinski, u kojoj hrani dominiraju proteini a u kojoj ugljikohidrati, šta je testosteron, koliko stanovnika imaju Sjedinjene Američke Države, koliko kilograma ima afrički lav, u kojem vijeku se desio crkveni raskol odnosno podjela na katoličku i pravoslavnu viru...one me gledaju kao da su pale sa Marsa.
A da pricas o kulturi , muzici,pozoristu ili filozofiji np

Back