Da li volite devojke koje vezbaju i idu u teretanu i sta o njima mislite?

Ne moze nikad nezategnuto telo bez misica biti lepse od zategnutog tela i malo misica pri tom ne mislim na bodibilderke koje su ekstremni slucajevi i meni se to ne dopada.

Zategnuto telo je lepo...izdefinisana muskulatura na ženskom telu sa druge strane nije. To su ljudi i rekli uglavnom.

Mada ukusi se razlikuju...

te sto idu u teretanu su pozerke, vecinom
i u teretani rade vezbe na onim spravama a od toga i ne mozes bas nesto da se oznojis

Cilj sprava i nije da se oznojiš nego da uradiš konkretnu vežbu za konkretnu grupu mišića što pravilnije. Druge vežbe su za znojenje...:aha2:

Poslednja izmena:
Zategnuto telo je lepo...izdefinisana muskulatura na ženskom telu sa druge strane nije. To su ljudi i rekli uglavnom.

Mada ukusi se razlikuju...

Cilj sprava i nije da se oznojiš nego da uradiš konkretnu vežbu za konkretnu grupu mišića što pravilnije. Druge vežbe su za znojenje...:aha2:
cilj tih sprava je da se akrobatas tamo
mogu ja na traci da trcim i sto kilometara ali kad stanem na asfalt tesko da bih toliko mogla, posebno uzbrdice nizbrdice itd
dobar i najbolji trening je kada nesto konketno treniras ;)

Sta prvo primetite na devojci ali iskreno. Da li volite devojke koje vezbaju i idu u teretanu i sta o njima mislite?
Meni je to s teretanom nekako paćenički za oba pola, s tim što su muškarci generalno veći paćenici tu i kako ne volim balone umesto mišića na tipu ne volim ni na ženskom telu al' da napomenem: zaista se radi o balonima. Što se lepih izvajanih i pomalo izraženih mišića tiče to mi je super, al' to se ne postiže nužno u teretani. I naravno da žensko može i treba da podigne poneki teg. Leđa se isprave, grudi se podignu, dupe na mestu, noge imaju lepu krivu.
Ovo se ne postiže teretanom i tegovima (ma koje težine) ovo su muški hormoni:
hqdefault.jpg

Nikada ni jedna žena (pa ni muškarac) ovo ne može postići prostim vežbanjem pa mi je uvek zabavno da pročitam koliko oba pola dižu paniku oko 5 kila tega za seke, na seansi pilatesa.

Ovo:
600full-zuzana-light.jpg

je, otprilike, neki vrhunac (maksimum) kako žensko telo može da izgleda kad se napumpa bez hemije.

I meni je fenomenalno :aha: (ako izuzmemo silikone)

te sto idu u teretanu su pozerke, vecinom
i u teretani rade vezbe na onim spravama a od toga i ne mozes bas nesto da se oznojis

znaci bivsa pozerka :malav:

glupost da ne mozes da se oznojis..sve zavisi kako i koliko radis na njima

- - - - - - - - - -

mada dolaze i full nasminkane :lol:

- - - - - - - - - -

te se vise gledaju u ogledalu nego sto rade :)

pa da
mada ja i kad sam isla vise je bilo sto sam morala zbog neceg

i ne volim kad su devojke previse misicave, napumpane...to mi bzvze

ja imam po nekim standardima vise misica snage i kondicije nego bilo koja zenska koja ide u teretanu, msm imam vise nego obicne zene u treningu
al to nije sto idem na box vec sam ceo zivot trenirala nesto i takve sam konstitucije
plus ceo zivot kuburim sa kilazom i opet imam 4 kg viska, tj malo sam preterala letos sa sladoledima izgleda :rumenka:
dakle i ako treniram i pazim na ishranu, sto kazu i od vode se gojim

Da li volite devojke koje vezbaju i idu u teretanu i sta o njima mislite?
Ne mislim ništa posebno. Ne vidim zašto bi bile bolje ili gore od ostalih.
Ipak je najverovatnije da će takve biti privlačne, pre svega, sebi sličnima, tj. momcima koji takođe idu u teretane.
Nije isklljučena kombinacija momak u biblioteku, devojka u teretanu, ali je manje verovatna.

Sta prvo primetite na devojci ali iskreno. Da li volite devojke koje vezbaju i idu u teretanu i sta o njima mislite?

treba vežbati, zašto da ne, stvar dobre kondicije i briga o telu,
ali preforsirane su mi odbojne pa ma koliko se one trudile da izgledaju ribe,
a to je najčešći slučaj sa ženama koje su malo pritisle godine pa se hvataju za slamku

Back