- Poruka
- 87.934
Vidim danas neki toples protesti po Nemačkoj i pitam se što nema kod nas? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto su srpski domacini i konzervativci teski foliranti, i to ih ne bi provociralo, vec bi ih nalozilo.Vidim danas neki toples protesti po Nemačkoj i pitam se što nema kod nas?![]()
Sve najbolje, samo u toplijim krajevimaVidim danas neki toples protesti po Nemačkoj i pitam se što nema kod nas?![]()
Prva i zadnja imaju super telo, feministkinje ili ne, nema vezeA zasto postavljas ove slike? Feminizam?
Kakogod, moze samo po lepom vremenu po mogucstvu na plazi nekoj.Prva i zadnja imaju super telo, feministkinje ili ne, nema veze
Što se mene tiče, mogu kad god hoćeKakogod, moze samo po lepom vremenu po mogucstvu na plazi nekoj.
A ti imas nesto protiv?Što se mene tiče, mogu kad god hoće
Ne, to i kažemA ti imas nesto protiv?
Mislim da su odlican povod da se egzibicionisti malo prosetaju i osete komotno.Vidim danas neki toples protesti po Nemačkoj i pitam se što nema kod nas?![]()
Trebali bi app da naprave da znamo gde se i kad održavajusto vise ovakvih protesta..
Ne moze golotinja na ulicu
да ли су ''егѕибиционисти'' неко удружење законом регистровано ?Mislim da su odlican povod da se egzibicionisti malo prosetaju i osete komotno.
Ne zezaj kapetane, eto nam taman prilike da vidimo golo zensko telo.да ли су ''егѕибиционисти'' неко удружење законом регистровано ?
КОМОЦИЈА јел ? па на шта би свет личио да се КОМОТНО сви опходе ккао им се ћефне без закона и репресивних мера ? овај свет би био анархија.
дакле те егзибиције оставити за 4 зида. па нек раде КОМОТНО шта им воља...
jer sm oograničeni društvenim predrasudamaVidim danas neki toples protesti po Nemačkoj i pitam se što nema kod nas?![]()