Da li volite da varate partnera i zasto?

• Začetnik teme Začetnik teme sssm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D Ako sedis kod frizera i gledas zenski casopis koji te izaziva pa se pohvalis zeni do sebe i kazes vidi sto je sladak ovaj decko, to vec moze da znaci da imas smisla i tracak zelje da napravis iskorak u nekom pravcu koji te obuzima. Ukoliko sedis sa voljenim i imas ispunjen odnos a pricas o misicima Bred Pita u Troyi, i to moize da znaci iskorak u slobodno. Ako si u vezi pa imas poverenja, volis i zelis, imas motiv da suzdrzis neobuzdane reakcije u ime ljubavi koju gajis i zelis da iznedris na pravi nacin. Ako si u vezi koja ti ne ide, mozda pokleknes u principima pa se dobro provedes sa nekim, mada te nije svest vec podsvest odvukla. A svi smo mi deo pojedine prevare i SVI mi imamo tzv. bele lazi koje ispalimo radi mira u kuci. KAd slazes decka bilo sta to je prevara. Neverbalna komunikacija je cudo i mnogo znaci u situaciji kad treba da se prepozna prevara. U isto vreme to je toliko individualno da to nije normalno. Ne postoji obrazac,m kao ni u ljubavi. Prevara je poimanje stvari onako kako smo pokupili u porodici, u skoli, po modelima koji nam se svidjaju itd. univerzalno je samo jedno, i tu jedino nema prevare. mislim da je najvaznije poverenje i razumevanje, pa samim tim ako neko ima poverenja u nekoga i pored njegove spoznaje da svrlja mozda to moze da prodje. Tesko ali moze.
:wink:

BigZexy2000:
Silvija_:
BigZexy2000:
Uuuuuuuuuu! Obe ste u pravu, ali kad kazete da ne postoji idealna veza.A to, drage moje znaci, ako necu ja nju, ona ce mene, pa hajde sad...
P bolje je da ostvarim prednost, zar ne? :twisted: :twisted: :twisted:

Pa, ako trebas u tom smislu da ostvaris prednost u vezi, onda svaka ti cast!!!
Smatram da svakog od <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> u zivotu saceka ta prava ljubav, a volela bih da se to desi i tebi i svim ostalim "frajerima"! Kad ti se to desi ( i ako ti se desi ) shvatices o cemu Estella i ja govorimo!
Svaka cast muskarcima kojima je prevara jedini vid "dokazivanja" u vezi i u zivotu!!!
p.s. i niko nije rekao da ne postoji idealna veza!!!
Svi vi koji pricate o varanju kao necem uobicajenom zapravo nikada niste ni imali pravu vezu, niti znate sta je to prava ljubav. Ako nekog iskreno volite, nece vam pasti na pamet da ga (je) prevarite, a ako nema pravih osecanja, sta onda uopste trazite sa tom osobom?! Razumem da je tesko ostvariti kompletnu vezu sa nekim, ali i to je moguce, i tek onda shvatite sta ste propustili sve te godine... Dakle, fina jesam, klinka nisam, ima nas jos finih i pozdravljam sve takve oba pola.

klinka nisam? :D :D :lol: :lol:
pa samo jos klinci padaju na takve fazone :roll: :roll:
moje licno iskustvo, a i iskustva drugih ljudi koje poznajem jeste:
NE POSTOJI IDEALNA VEZA!!!
UVEK NEKO NEKOG VARA. UVEK!!!!!!!!!!
zapitaj se..... :evil:

Imam 26 godina i vezu od 9 godina, vezu koja nije idealna jer nista u zivotu nije takvo, ali vezu koja je veoma blizu idealne, tako da zaista nemam potrebu da se "zapitam", jer znam da nijedno od nas dvoje nikada ne bi i nije prevarilo ono drugo i znam da cemo uvek biti zajedno. Slazem se da je nazalost ovaj svet takav da su retke prave ljubavi, ali one postoje, uprkos vama ogorcenima i razocaranima koji mislite da ako vi nesto niste ostvarili, da je to samim tim i nestvarivo. Zao mi je sto zivis u takvom okruzenju gde "uvek neko nekog vara", ali to ne znaci da si pokupio svu pamet sveta i da mozes da donosis a priori zakljucke o svima ostalima. Ja ne zelim nikoga da ubedjujem kako je ljubav koju ja imam kompletna, cista, iskrena, niti da se vise branim od napada tipa "zapitaj se", ja znam sta imam, a ko mi ne veruje, ne mogu ga naterati da promeni misljenje.

Volim kada žene drčno brane svoje. I moj stav je :što je moje, moje je, dok je moje.

Ne zaboravi da si imala 17 god., kada si počela sa svojim dečkom. Ne znam koliko ima on,
tek jednog dana posle 9 god. poželeće da bude i sa drugom, a možda i ti poželiš da budeš sa drugim. Zato ne budi tako isključiva, ništa nije večno. Retke su takve ljubavi.
Bila sam u vezi 6,5 god. mislila sam da sam dotakla vrh sveta, tek jednog dana "puf" kao balončić od sapunice. To je život, draga i posle me pitaju zašto nick KUČKA. 8)

kučka:
Volim kada žene drčno brane svoje. I moj stav je :što je moje, moje je, dok je moje.

Ne zaboravi da si imala 17 god., kada si počela sa svojim dečkom. Ne znam koliko ima on,
tek jednog dana posle 9 god. poželeće da bude i sa drugom, a možda i ti poželiš da budeš sa drugim. Zato ne budi tako isključiva, ništa nije večno. Retke su takve ljubavi.
Bila sam u vezi 6,5 god. mislila sam da sam dotakla vrh sveta, tek jednog dana "puf" kao balončić od sapunice. To je život, draga i posle me pitaju zašto nick KUČKA. 8)
To lutko.vodim na piće gde god ti kažeš,apsolutno se slažemo 8) 8) 8)

BigZexy2000:
kučka:

Dogovoreno :D

kučka:
BigZexy2000:
kučka:

a jel'?A ja koji sam ti poslao 100 poruka da izadjemo na pice?I koji se sa tobom najbolje slaze na ovom forumu?I koji ti se beskompromisno ulizuje kad god treba?Ja nista.Dodje baja i puf!Kao mehur od sapunice.. :evil: :cry:

snoshaj efendija:
kučka:
BigZexy2000:
kučka:

a jel'?A ja koji sam ti poslao 100 poruka da izadjemo na pice?I koji se sa tobom najbolje slaze na ovom forumu?I koji ti se beskompromisno ulizuje kad god treba?Ja nista.Dodje baja i puf!Kao mehur od sapunice.. :evil: :cry:
Šta ćeš takav je život.I nemoj da dezavujišeš forumsku javnost. NIKADA ME NISI ZVAO NA PIĆE, NEMAŠ TI TU PETLJU. Čekala sam te i na trgu i u Durmitoru
nigde te nije bilo. :D :D :DI da ne bude da smo omašili temu. I ovo je PREVARA mada nismo partneri.

gost0707:
:D Ako si u vezi pa imas poverenja, volis i zelis, imas motiv da suzdrzis neobuzdane reakcije u ime ljubavi koju gajis i zelis da iznedris na pravi nacin.
:wink:

Nemam potrebu da se suzdrzavam i da suzbijam svoje reakcije,jer ih nema kao mogucnosti u mojoj glavi. Uopste nemam potrebu niti zelju da varam kada mi je stalo.A kada mi je lose,kada mi vise nije stalo i kada osetim potrebu za prevarom vise nisam sa tom osobom.Dobro procenjujem svoje emocije i ponasam se u skladu sa njima.Pre svega,ne lazem sebe i ne varam sebe.

Estella:
Imam 26 godina i vezu od 9 godina, vezu koja nije idealna jer nista u zivotu nije takvo, ali vezu koja je veoma blizu idealne, tako da zaista nemam potrebu da se "zapitam", jer znam da nijedno od nas dvoje nikada ne bi i nije prevarilo ono drugo i znam da cemo uvek biti zajedno. Slazem se da je nazalost ovaj svet takav da su retke prave ljubavi, ali one postoje, uprkos vama ogorcenima i razocaranima koji mislite da ako vi nesto niste ostvarili, da je to samim tim i nestvarivo. Zao mi je sto zivis u takvom okruzenju gde "uvek neko nekog vara", ali to ne znaci da si pokupio svu pamet sveta i da mozes da donosis a priori zakljucke o svima ostalima. Ja ne zelim nikoga da ubedjujem kako je ljubav koju ja imam kompletna, cista, iskrena, niti da se vise branim od napada tipa "zapitaj se", ja znam sta imam, a ko mi ne veruje, ne mogu ga naterati da promeni misljenje.

Ti sad sprovodis neki svoj misionarski projekat ovde? Prvo ti si ipak klinka - 26 ti je godinica tek. A pogotovu si klinka sto iz jedne veze crpis sve (mozda je i n-ta, ali ako jeste - bolje cuti, da te ne kamenuju). Nama NEfinima nema potrebe da otvaras oci...

Prijateljska opaska (i one pre su bile, ali ovo je za prstitj na celence): sta mislis - sta je nagnalo tvoju podsvest da se "hvalis" svojom vezom ovde? Meni je prva asocijacija bila da nisi bas sigurna u sve to sto tvrdis da jeste... :(

Sve u zivotu je podlozno promenama na ovom dzombastom, od problema, putu - sto se zove zivot. Tako da nesto sto je problem - sutra moze da bude limunada spram novom problemu. Divota i kompletnost moze da postane slom i nistavilo...

Tako, bolje cuti i ne malerisi sebi i seti se kucinog mehura i moli boga da je tvoj od guste sapunice...

P.S. L U kuco

Back