ja sam identicnog misljenja kao i
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nesporazum je u pitanju:Ne, ali hajde da je pomenuta neka konkretna Drzava, konkretna vojska i neki konkretni diktator, pa da se bot nasao uvredjenim.
Bukvalno nije pomenuto nista, a on i dalje druka.
Koje dno.
Molim bre?
Sta je ovde protiv pravilnika?
Hajde napisi konkretno sta je protiv pravilnika u ovoj opstoj temi?
Hajde botu daj konkretno sta?
Nesmetani bal neprijatelja i antisrba po forumu?Ne, ali hajde da je pomenuta neka konkretna Drzava, konkretna vojska i neki konkretni diktator, pa da se bot nasao uvredjenim.
Bukvalno nije pomenuto nista, a on i dalje druka.
Koje dno.
Ti si bosansko dno dna.Nesmetani bal neprijatelja i antisrba po forumu?
Vojska Srbije je danas počela vojnu paradu po odobrenju njenog komadanta.
Komadant "diktator".
Vojska dakle štiti "diktaturu" ..
Narod Srbije štiti i podržava svog izabranog "diktatora"..
Šta je vojska Srbije i narod Srbije po "mišljenju" ovog izrazito antisrpsskog proklamatora kao i par njegovih satrapa tj istomišljenika ne treba naglašavati.
Za ovakve nema mjesta po njihovim forumima a ban i trajni pristup je zagarantovan.
Da, Erdogan je konacno srusio to post-Ataturkovo nasledje da Vojska cuva Ustav od islamistickih populista.У Турској је пропао војни пуч у ком су хтели да сруше Ердогана.
Iživljavanje i vrijedjanje se nesmetano nastavlja?Ti si bosansko dno dna.
Nigde u temi nije pomenuto nista konkretno, ovo je opsta i intelektualna tema, nije za osobe poput tebe.
Nadam se da ti je dnevnica od Mileta dovoljna.
Idi ti pisi po tim tvojim bosanskim forumima.
Da, strasno je sto te vec nisu banovali dok me nesmetano vredjas po temi.Iživljavanje i vrijedjanje se nesmetano nastavlja?
Dokle ce se na forumu tolerisati vredjanje gradjana Srbije od brutalnih uvreda gradjana druge Drzave?Iživljavanje i vrijedjanje se nesmetano nastavlja?
Jel ti imaš oči u glavi? Policija a naročito žandarmerija prebija narod po ulicama, čak i decu hapse! Kako te nije sramota?мени је прејадан покушај данас био оно позивање војске у помоћ док су гурали полицију ..као да смо сви заброавили линч који су блокадери , тј досовци извели над полицијом ,дословно линч где су ударали , понижавали , вређали и физички нападали полицију и онда зову војску у помоћ
то је врхунац цинизма и безобразлику , последњи степен досовске политике .
Lažeš i izmišljaš gluposti i nebuloze, policajci su teroristi.линчовали су полицију јер се дрзнула да ради свој посао и заштити државу Србију и институције које су желели да сруше
Štiti vlast ostvarenu na izborima. Ko i svuda na svetu. To što ti to ne razumeš i što imaš loše mišljenje o toj vlasti je samo tvoj manjinski problem.Jako prosto pitanje.
Da li vojska treba da stiti narod, ili nekog tamo diktatora?
Pišeš baš pišeš gluposti, vojska štiti narod od spoljašnjeg neprijatelja.Štiti vlast ostvarenu na izborima. Ko i svuda na svetu. To što ti to ne razumeš i što imaš loše mišljenje o toj vlasti je samo tvoj manjinski problem.
I od spoljaśnjeg i od unutraśnjeg. Tvoje individualno mišljenje o Vučiću je nevažno. I moje je nevažno. Bitno je mišljenje većine glasača.Pišeš baš pišeš gluposti, vojska štiti narod od spoljašnjeg neprijatelja.
U ovom slučaju je vučić terorista i biće skinut.
Kakvu vlast, i na kojim izborima?Štiti vlast ostvarenu na izborima. Ko i svuda na svetu. To što ti to ne razumeš i što imaš loše mišljenje o toj vlasti je samo tvoj manjinski problem.
Ako to ne znaš, besmisleno je da ti bilo ko šta objašnjava.Kakvu vlast, i na kojim izborima?
Kako god okreneš ima da vas skinemo i oteramo na robiju.I od spoljaśnjeg i od unutraśnjeg. Tvoje individualno mišljenje o Vučiću je nevažno. I moje je nevažno. Bitno je mišljenje većine glasača.
Pa ne znam, ako govoris o nekoj konkretnoj vlasti za koju je ocigledno da tu vlast nisu dobili na bilo kojim izborima, a kamoli pa demokratskim izborima.Ako to ne znaš, besmisleno je da ti bilo ko šta objašnjava.
Znam, 2056-e . Nema veze, tad ću biti mator.Kako god okreneš ima da vas skinemo i oteramo na robiju.