Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
znaci nagazio je na tebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
different from others...:da lepo argumentujem:rep je bas veliko sra.nje!najgore je kad belci utripuju da su crnci pa ih oponasaju...
btw za rap i nema bas nesto lepo da se kaze![]()
Oktobar1864:ali ja imam, i znam.
gledaj...slusala sam rap pre nego sto sam pocela da slusam rock.
i jednostavno se nesto prelomi u tebi,shvatis da se ti ljudi proseravaju o stvarima o kojima oni nemaju pojma.i onda uzmes i slusas pravu muziku.pitanje je samo kad ko to shvati.![]()
different from others...:dosta je meni dok za vreme rucka(jedino onda gledam tv) neki masni crnci se kur.ce sa sponzorkama u besnim kolima sa po 5 kila zlata za vratom....take me tananan ,to the candy shop tananana
jbt,wtf,omg....????
thruo...ne vidim potrebu da im sad nesto kao objasnjavas sta je pravi rep,itd...koje god ime da navedes oni ce se posrati po tome...i uostalom idiotski je razmisljati da u bilo kojoj muzici nema dobre pesme ili izvodjaca...P.S.Kako mrzim kad ljudi za svaku skracenicu G od stvari koja im se ne svidja kazu Gej...thruo:"pola dolara", "igra", "g(ej) jedinica"... to nije sve što postoji od repa! I pretpostavljao sam da si samo za to čuo! Ja ne slušam te rstve!
Towelie a.k.a. Peskiric:Kako mrzim kad ljudi za svaku skracenicu G od stvari koja im se ne svidja kazu Gej...
different from others...:losi reperi?
ako se vrte po ceo dan na tv to znaci da su losi reperi?
Limunovo_Drvo:Evo da se ubacim i ja na kratko...
NIKAD NISAM SLUSAO RAP I NECU NI SLUSATI

ma to care..najjachi si...Limunovo_Drvo:Evo da se ubacim i ja na kratko...
kako to mora da si cuo na radiju ili negde u kaficu rap morasLimunovo_Drvo:Evo da se ubacim i ja na kratko...