mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liza Dennis:ja volim sve sto je ....folk...turbo folk...narodna...kantri....ozbiljna....trens...... ............... 8-)
gonza:Ha, pa ti si sigurno neki old timer ili fenser koji slusa narodnu muziku. Al nema veze, covek si kao i mi.
Posto sigurno ne znas engleski, daj nekom da ti prevede pesme od "Geordie-a "Scorpions-a" itd.Veruj mi promenices misljenje. A sto se tice skakanja i sutiranja, to i jeste malo preterivanje, ali pogledaj vas na svadbama kad mrtvi pijani lomite flase jedni drugima o glave. A i najpoznatije su kafanske tuce. Mogao bi malo da gvirnes i u diskoteke "Sve sami klinci obuceni u komplet odela i lude besnim kolima koja su naravno od njihovih roditela, a u dzepu uvek nose koku ili tablete zs smirenje.
ps.nema ljutnje
ps. da li si video nekog rokera mafijasa? :?
Oktobar1864:Oktobar 1864 - Kultna beogradska grupa Oktobar 1864. nastala je 1984. godine. Predvođena sjajnom pevačicom Tanjom Jovičević, prvo veče nastupe beleži davne 1985. godine. Debi album, "Oktobar 1864.", izlazi im 1987. godine i donosi prve hitove poput: "Carte Blanche",Nadji me, Crni ples, Jutro..
te CIZME seljacino, se zovu martinke, ako treba spelovacemo ti.
Ti si mi sigurno pun pameti...
da...znas..pametni ljudi postanu rockeri, kao sto rece moj bato.
a to vase sipanje fora o zivotu, kesu mackicama i sranju...
to sipaj nekom drugom..
pis.
C-Dogg:ps. da li si video nekog rokera mafijasa? :?
PIRU:Slusam rep naravno, najrealnija muzika. I nemojte da mesate hiphop i rep!!! Peace
thruo:@C-dogg
U jednom od gore-navedenih postova si rekao da to "C-dogg" ima puno značenja! Značenja su...?
PIRU:Slusam rep naravno, najrealnija muzika. I nemojte da mesate hiphop i rep!!! Peace
C-Dogg:Cuces jednog dana sad bas ne bi da pricam o tome
http://forum.krstarica.com/threads/2533&page=7&pp=25thruo:Koja je razlika između repa i hip-hopa, keve ti?! :?