The Dutchess
Obećava
- Poruka
- 72
Necete mi verovati, ali ja slusam i jedno i drugo...
Vise mi se svidja rock...
Vise mi se svidja rock...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trick-trick:shta sa ja rekao 6:1
rock je na ovim prostorima tata mata
,pa sam morao prestati i opametiti se!Uglavnom spalio sam sve sto ima veze sa rapom u mojoj kuci,i sada sam na normalnom putu.Rock brate!Do pre nekoliko meseci sam preslusavao stare pesme Eminema,ali su mi drugovi udarili pesnicu,pa sam morao prestati i opametiti se!Uglavnom spalio sam sve sto ima veze sa rapom u mojoj kuci,i sada sam na normalnom putu.

Rock brate!Do pre nekoliko meseci sam preslusavao stare pesme Eminema,ali su mi drugovi udarili pesnicu,pa sam morao prestati i opametiti se!Uglavnom spalio sam sve sto ima veze sa rapom u mojoj kuci,i sada sam na normalnom putu.
Nije rap toliko loš da skreneš sa puta...bitno je kako ga shvatiš i razumeš!!!!![]()
Ma zezam se da su mi drugovi udarili pesnicu,******,stvarno mislis da bi mi neko udario pesnicu zbog toga(a i nikada nijednom ja njima ili oni meni nisu udarili pesnicu)a,i ranije sam slusao rock.Еј бре, ако је он почео да слуша рок зато што су му другови ударили песницу... Позер био и остаје позер.
reč za ovo! samo mnogi neće razumeti... i dalje....