Da li vise volite ROCK ili RAP?

Da li vise volite ROCK ili RAP?

• Rock

• Rap

• Nijedno od ponudjenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
thruo:
To što ovde ima više pozera koji slušaju rok, nego pozera koji slušaju rep - to nikako ne znači da ste nas sredili... u anketi - možda... ali ovako... ccc...

Ti bre ne znaš šta je rep, tako da... molim te... idi u pm! (private message, da ne dođe do zabune :) )

ma da,sigurno nema pozera koji slusaju rep...nemojmo da se lazemo i na jednoj i na drugoj strani ih ima puno,samo sto se ovde rep-pozeri ne isticu :D
inache ja sam za rock :wink: :D

Serijski Samoubica:
ma da,sigurno nema pozera koji slusaju rep...nemojmo da se lazemo i na jednoj i na drugoj strani ih ima puno,samo sto se ovde rep-pozeri ne isticu :D
inache ja sam za rock :wink: :D

Ma nisi me skontao, bre :)

Ja sam baš mislio suprotno od onoga što si rekao!

Ona se hvali jer ovde ima više rokera!

A treba da se zapita koliko ljudi stvarno sluša ovde rok, a koliko samo pozeriše!
Isto i za repere!

Mogu na prste da nabrojim prave repere sa foruma ovog!
Za rokere ne znam... ali kontaš da ovde ima ljudi koji ni ne slušaju rok, ali su eto stavili "rok" zato što im to deluje primamljivije od repa!

I to je oke... ali onda neka ona začepi gubicu i neka razmisli malo o čemu priča!

To ti je isto kao da se hvališ jer ideš u rat sa milion ljudi koji se i dalje služe lukovima i strelama, protiv par stotina ljudi koji su izučili barut i veštinu baratanja vatrenim oružjem! I kao - mi smo sila, ima nas milion! Ebeš to... kad ćeš da popiješ metak jer si u manjku kvaliteta!

Kontaš? ;)

thruo:
To što ovde ima više pozera koji slušaju rok, nego pozera koji slušaju rep - to nikako ne znači da ste nas sredili... u anketi - možda... ali ovako... ccc...

Ti bre ne znaš šta je rep, tako da... molim te... idi u pm! (private message, da ne dođe do zabune :) )
to sto si ti malo lose raspolozen tvoja je stvar smiri malo hormone repercicu ja cu da slusam sta hocu a to sto ti slusas tvoja je stvar.............sta je ponestalo ti rizle

Duanna:
to sto si ti malo lose raspolozen tvoja je stvar smiri malo hormone repercicu ja cu da slusam sta hocu a to sto ti slusas tvoja je stvar.............sta je ponestalo ti rizle

Ovo je najgluplji odgovor koji si mogla da daš!

Ja tebi nisam ni rekao da slušaš nešto što ne želiš!!! Inače, i tebi da kažem - vrati se u obdanište gde se uči smisao prosto proširenih rečenica i obnovi gradivo, koje si izgleda baš baš propustila! Koristiće ti, veruj mi!

ovo je vrh :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Prilozi

• 2pac - Tupac & Biggie Smalls - Cartoon (Pic 01).jpg
    2pac - Tupac & Biggie Smalls - Cartoon (Pic 01).jpg
    24 KB · Pregleda: 3
  • 2pac-wallpaper N23.JPG
    2pac-wallpaper N23.JPG
    52,2 KB · Pregleda: 3
  • font1.jpg
    font1.jpg
    25,3 KB · Pregleda: 3
stanje