vishnjica:Ja mislim da su socnije, popunjene vise sexy, privlacnije, mozda sam samo subjektivna?!
Kakva je moja?
zakuni se da je ovo tvoja guza pa cu ti kazem misljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vishnjica:Ja mislim da su socnije, popunjene vise sexy, privlacnije, mozda sam samo subjektivna?!
Kakva je moja?
Plus greju preko zime i ne zuljajuesperanca137:krupne,da ima sta da se uvati![]()
Kakva je moja?
Kakva je moja?
Pa pgledaj sliku ...ista soba na avataru i na slici, a ista majica na slici ovde i u profilu..ma sta se ja uopste pravdam, moja guza breeeee.....paul:zakuni se da je ovo tvoja guza pa cu ti kazem misljenje.
Nije decko...sama sam...zar se ne vidi iz toga da se moja guza i ja jako volimo....a nekada nisam imala tako lepo misljenje o njojzi...Petar_Pan:Oho ho... jel te to decko slikao?
E takve ja volim...ni deblje ni mrsavije....
![]()
vishnjica:Moja guza i ja vam se svima srdacno zahvaljujemo na komplimentima...:-)
vishnjica:Moja guza i ja vam se svima srdacno zahvaljujemo na komplimentima...:-)
I mi se zahvaljujemo tvojoj guzi i tebi na prijatnim trenucima gledanja...vishnjica:Moja guza i ja vam se svima srdacno zahvaljujemo na komplimentima...:-)
A gde moze tvoja faca da se vidi? :wink:Devilishgirl:faca je bitna
Potpuno se slazem, a ne znam bas kakav je kontekst ovoga sto si napisala, mozda veze nema samnom, mozda ti se ne dopada moja faca...ali u svakom slucaju...JA SVOJU FACU SMEM DA STAVIM U PROFIL.Devilishgirl:faca je bitna
OK ali sad je nema...Petar_Pan:Bila je i njena Visnjice... :wink: (ako je to njena ustvari...)
Ah oci moje zelene...bejbica:Pero, iako si debeljucko simpa si![]()
Da stvarno... nema je...vishnjica:OK ali sad je nema...
Jao bre... mrzi me zesce da trazim gde su mi sad... ionako su svi videli... Evo ti jedna...neogeo:Pa ajde vise stavi te iz kupatila..