baneco
Obećava
- Poruka
- 96
size:a mi devojke kakve momke volimo, niko da pita?
A Vi devojke kakve momke volite, mrsave, tapacirane ili ugojene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
size:a mi devojke kakve momke volimo, niko da pita?
Pa i je ste kao vocka :-D ...znaci nije sama kost ....ali nije opustena...a kad pljesnes.... :grin:iluzionista:Dobro, kapiram to zategnuta... Ali mesnata?Kao da opisuješ neku sočnu voćku.
Mada, ok... Takve guze su dušu dale za lupkanje... :rolleyes:
aaaaaaaaaaaaaaa.......Dina.....namerno mi pravis zazubice??????Dina81:Pa i je ste kao vocka :-D ...znaci nije sama kost ....ali nije opustena...a kad pljesnes.... :grin:
Hihihi...ma da namernojacques:aaaaaaaaaaaaaaa.......Dina.....namerno mi pravis zazubice??????![]()
xaxaxaxa...sto,tebi je mali?spirittt:MENE ZANIMA DA LI SE MRSAVIJE DEVOJKE VISE PLASE SEKSA OD BUCMASTIH??
VALJDA SE VISE PLASE DA IH MUSKARAC NE POVREDI JER NJIMA JE SVAKI K...TZ VELIKI..
JEL TO ISTINA?? MENE ZBOG TOGA PRIVLACE MRSAVIJE JER SAM TO CUO O NJIMA... XAXAXA..
eeee....znao sam ja....cccccc......pustas me da zamisljam.....pozadinu....Dina81:Hihihi...ma da namerno![]()
Banshee:nisam,nisam majke mi
tako mi mama rekla a moja mama SVE zna:razz:
Dina81:Pa i je ste kao vocka :-D ...znaci nije sama kost ....ali nije opustena...a kad pljesnes.... :grin:
iluzionista:Ako mama kaže, onda mora da je tako.![]()
Gryphon:@Ljubo
Svaka cast, kako si je izvukao...nisam znao da je ovako dobra. Samo bi mogla da ima majne bradavice.
miss:xaxaxaxa...sto,tebi je mali?![]()
miss:xaxaxaxa...sto,tebi je mali?![]()
Bravisimo!hanibaI77:zasto se ja onda d r kala sa onom dijetom sve vreme?![]()
e, ovo ja sasvim podržavam ;-)elenabg:A jel mozemo i mi da odgovorimo? Evo ja ne volim frajere koji zuljaju. Volim da ga ima, svuda. Nisam ni ljubitelj plocica, vise volim udoban stomak.