da li vi znate ,muskarci,sta hocete?Sta?

donna:
DON:
black-devil:
za to ne treba muskarci da pricaju sta zele, to bi i ti trebala da osetis i da znas, nije tesko procitati muskarca:)

Hhehehehe,to je moja sele.....ljubim te ja.
Upravo tako,zena bre daje signal,musko se peca.Prava "igracica" pustice uvek muskarca da zivi u ubedjenju da je ON NJU osvojio,ne obrnuto.....

Zaista sam iznenadjena!!! Najzad jedan vispren odgovor i to od muskarca!!! Dodala bih jos da prava "igracica" zna da je sve sto se tesko dobije mnogo sladje...U protivnom, gde je tu izazov?? :wink:

Zar da donna bude iznenadjena od DON-a?:)))))

Mi se znamo i sa chata,a?:)))))

Bas mi je drago sto ste vas dvoje nasli temu za zezanje, pogotovo mi se dopalo ono poslednje poredjenje... :D
I jos nesto: ne secam se da sam caskala sa osobom sa tim nadimkom, istina da sam matora (36) pa me pamcenje sve manje sluzi,ali posto sam na chatu tek nekoliko dana valjda bih se setila. :shock:
Posto mi se cini da forum posecuju uglavnom mladje osobe,ne bih vise zelela da smetam i guram se tamo gde mi nije mesto, ali koristim priliku da pozdravim par osoba koje su mi,citajuci njihove postove,ulepsale dan - Gazdarica,Blondi,Zak,Lord,Don...Ostalih ne mogu u ovom trenutku da se setim, ali simpaticni ste, samo nastavite!

Back