S
slatka
Gost
Dajete razne signale ,a onda se izgubite.sta to treba da znaci?sta vi hocete? ops:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smir:Kada smo kod zelja, nisam bas najsigurniji da zene znaju sta zele. A mozda smo svi mi jednaki :wink: (izgubljeni u vremenu u prostoru ).
slatka:Dajete razne signale ,a onda se izgubite.sta to treba da znaci?sta vi hocete? ops:
cpku:Smir:Kada smo kod zelja, nisam bas najsigurniji da zene znaju sta zele. A mozda smo svi mi jednaki :wink: (izgubljeni u vremenu u prostoru ).
Upravu si,ali sta da se radi,valjda je to nedostatak vas muskaraca koji bi znali da nam pomognu da otkrijemo sta zapravo zelimo
cpku:Hocemo zene koje ne postavljaju teska pitanja
Anonymous:cpku:Hocemo zene koje ne postavljaju teska pitanja
zasto?ne znas da odgovoris?
da,mislim stvarno ne znaju sta hoce prvo ti salju razne signale a onda kao zezao se, stvarno ne razumemslatka:Dajete razne signale ,a onda se izgubite.sta to treba da znaci?sta vi hocete? ops:
black-devil:za to ne treba muskarci da pricaju sta zele, to bi i ti trebala da osetis i da znas, nije tesko procitati muskarca
PAMETNICA:DA NEBI BILO ZABUNE PRIDJI I PITAJ OTVORENO!HOCES?NECES?NE MORAS!
KAKO SI TI ODGOVORILA NA TAJ SIGNAL,AKO SI OKRENULA GLAVU,NARAVNO DA JE OTISAO.ON JE PRVI KORAK PREDUZEO SLEDECA SI TI NA REDU.KORISTI ZENSKE CARI I ZAVEDI GA.VERUJ MI DA AKO UMES DOBRO DA ZAVEDES DA CE TESKO OSTATI RAVNODUSAN,POGOTOVO AKO MU SE SVIDJAS! 8) :wink:slatka:Dajete razne signale ,a onda se izgubite.sta to treba da znaci?sta vi hocete? ops:
DON:black-devil:za to ne treba muskarci da pricaju sta zele, to bi i ti trebala da osetis i da znas, nije tesko procitati muskarca
Hhehehehe,to je moja sele.....ljubim te ja.
Upravo tako,zena bre daje signal,musko se peca.Prava "igracica" pustice uvek muskarca da zivi u ubedjenju da je ON NJU osvojio,ne obrnuto.....