Da li verujete??????

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U svakoj sali ima pola istine...
Verujem, bolje verovati pa se posle razocarati kad se ispostavi da si bio u krivu,
nego da ne verujes i cemu onda sve to-
tvoj kontakt sa tom osobom i svim tim. Ko je onda licemeran

ako je iko razumeo sta sam htela da kazem

Koliko puta ste bili u situaciji- da li poverovati prici, dogadjaju i???? iz svog ili tudjeg iskustva- bez obzira da li ste u solo ili bracnoj varijanti.
Da li verujete na "prvu" ili se sluzite lukavstvom i trikovima kako bi dosli do "istine". Verujete li u reci ili dela? Verujete li u poruke forumasa, ako ih pazljivo citate i pratite? Verujete li sebi?
Oslanjam se na intuiciju+logiku (tim redosledom)

Koliko puta ste bili u situaciji- da li poverovati prici, dogadjaju i???? iz svog ili tudjeg iskustva- bez obzira da li ste u solo ili bracnoj varijanti.
Da li verujete na "prvu" ili se sluzite lukavstvom i trikovima kako bi dosli do "istine". Verujete li u reci ili dela? Verujete li u poruke forumasa, ako ih pazljivo citate i pratite? Verujete li sebi?

:hahaha::hahaha::hahaha:
Verujem li sebi...:eek::eek::mrgreen:

Ma neeeeeee...
Verujem političarima, oni uvek govore istinu...:mrgreen:

verujem, ne verujem...:p
na "prvu" zavisi o chemu ili kome se radi, uglavnom se oslanjam na intuiciju... ono shto mi je vazno proveravam na sve moguce nachine, a oko nebitnih stvari se ne cimam, mada imam obichaj da ljude hvatam u lazi i iz zezanja...:)
ne postoje forumashi koje pazljivo chitam i pratim...
zamalo da napishem jedino sebi...:lol:naravno da verujem sebi...:D

1. Koliko puta ste bili u situaciji- da li poverovati prici, dogadjaju i???? iz svog ili tudjeg iskustva- bez obzira da li ste u solo ili bracnoj varijanti.

2. Da li verujete na "prvu" ili se sluzite lukavstvom i trikovima kako bi dosli do "istine".

3. Verujete li u reci ili dela?

4. Verujete li u poruke forumasa, ako ih pazljivo citate i pratite?

5. Verujete li sebi?

1. mnogo puta, na pola sekunde
2. verujem na prvu jer me mrzi da budem paranoidna
3. kako kad
4. ne udubljujem se u cinjenicno stanje, eventualno mi se svidi nacin na koji neko razmislja
5. ne, pamcenje je pocelo da mi popusta posle 35-te.

Verujem sebi.Verujem da ljudi zele da se pretstave na odredjen nacin i cesto govore vise onim sto zele da sakriju,nego onim sto kazu.Dakle verujem im,ali pazljivo slusam.Istinu kazu iako nekad ni sami nisu svesni toga.

p.s. vera nije slepa,to treba imati na umu kad se govori o verovanju ;)

A evo i mene... :p Ja miilsm da ljudima treba verovati, to je nasa potreba... Ako te neko jednom slaze ne veruj mu nikada vise, to je opravdano... Ali na sta bi to licilo ako bismo u svakoga sumljali?:thumbdown: Fiasko... ne bi valjalo svakome ni verovati... e tu nastupa itnuicija... Ja vama svima ovde verujem. Zasto? Zato sto nema razloga lagati...:cool:

to zavisi od osobe, nekome verujem vec na "prvu loptu", naravno, do neke granice, nekome ne verujem dugo, dugo, i bas mi treba vremena da mu/joj poverujem...ne sluzim se svesno trikovima, da bih dosla do istine, ali sam dovoljno pametna da neke stvari zapamtim, a ksnije povezem sa nekim drugim stvarima, neke koje se lako daju proveriti-proverim, a o nekima prosto pitam datu osobu-poverenje onda izgradim na osnovu celokupne slike..
sve navedeno vazi i za forum, kao i za RL
sebi ne verujem narocito, jer sam i samu sebe bezbroj puta iznenadila, ili izneverila..mada..shvatam nekako da sa godinama sve vise verujem sebi, valjda samu sebe bolje poznajem, pa nema vise tako "neugodnih" iznenadjenja

Back