- Poruka
- 22.709
Da li verujete u karmu? Dobro se dobrim vraća. Ako nama neko uradi nesto lose bice vraćeno sa kamatom sa gorim posledicama nego sto je bilo nama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto su slave karakteristicne za Srbe tako je to za hinduizamJa ne mislim da je to hinduizam nego ona narodna "sve se vraća, sve se plaća".
Vrati se sve,po zasluzi.
Ja bas u te zivote pre i posle ovog ne verujem.Верујем у карму. Али не заборави да се карма реализује кроз различите животе. Значи можеш у овом да будеш нациста, а да ти се ништа лоше не деси.
Za tvoj primer naciste mislis da neko nije osudjen, doziveo duboku starost bez posledica osim neke bolesti koju svako može da zakaci. To je i meni cudno ispada da nema pravde.Верујем у карму. Али не заборави да се карма реализује кроз различите животе. Значи можеш у овом да будеш нациста, а да ти се ништа лоше не деси. Али у наредном...
Ima pravde,moze se vratit na 10 koljeno.Za tvoj primer naciste mislis da neko nije osudjen, doziveo duboku starost bez posledica osim neke bolesti koju svako može da zakaci. To je i meni cudno ispada da nema pravde.
Moze, da. Deca uvek ispastaju. Npr neki tvoj ili moji rod od pre 100 god je radio nesto lose i sad mi ispastamo kroz neku patnju, otezan zivot itd.Ima pravde,moze se vratit na 10 koljeno.
Tako je,kazem ti ovo,ako je necija dusa zadrhtala zbog nekog,taj ce platit.Moze, da. Deca uvek ispastaju. Npr neki tvoj ili koji rod od pre sto je radio nesto lose i sad mi ispastamo kroz neku patnju, otezan zivot itd.
Ma znam ja sta je karma.Neko je izmislio taj pojam.Izgleda da ovde neko ne zna šta je karma...
plus vezuje karmu sa našom verom
plus - ne vezuje karmu i reinkarnaciju...
Карма је реч скована у Азији да опише судбину и узрочно последичне везе. Будизам и хиндуизам су јој донели славу. У хришћанство се не уклапа јер даје сувише слободе појединцу.Ne verujem prvo zato sto je to glupo drugo zato sto nisam hinduista, jedna pametnica je izjavila da je ona pravi vernik (inace se deklarise kao i katolkinja i pravoslavka) i da nije kao ostali zato sto veruje u karmu pa je ona kao iznad obicnih katolika i pravoslavaca
Mislis na autora teme?Izgleda da ovde neko ne zna šta je karma...
plus vezuje karmu sa našom verom
plus - ne vezuje karmu i reinkarnaciju...
slazem se samo sto su ljudima mozgovi isprani kao i za joguКарма је реч скована у Азији да опише судбину и узрочно последичне везе. Будизам и хиндуизам су јој донели славу. У хришћанство се не уклапа јер даје сувише слободе појединцу.
Наравно да има, они што су пребегли у Јужну Америку и уживали до краја живота. Али то је само пример...имаш и друге људе који су се науживали у животу а радили лоше ствари. А имаш и обрнуто...што је опет последца карме из прошлих живота. Ја се рецимо сад мучим у једној области живота јер сам био лош у једном сегменту према другима у прошлом...Само треба наћи праве људе који се у то разумеју да ти објасне неке ствари.Za tvoj primer naciste mislis da neko nije osudjen, doziveo duboku starost bez posledica osim neke bolesti koju svako može da zakaci. To je i meni cudno ispada da nema pravde.
Из Библије је појам реинкарнације и карме избачен да би се хришћанство ( копи-пејст религија ) приказала као нешто ново и оригинално.Карма је реч скована у Азији да опише судбину и узрочно последичне везе. Будизам и хиндуизам су јој донели славу. У хришћанство се не уклапа јер даје сувише слободе појединцу.
Raj i pakao su deo te price reinkarnacija i karma? Dobar u raj, los u pakao.Из Библије је појам реинкарнације и карме избачен да би се хришћанство ( копи-пејст религија ) приказала као нешто ново и оригинално.