Da li verujete u karmu?

Верујем у карму. Али не заборави да се карма реализује кроз различите животе. Значи можеш у овом да будеш нациста, а да ти се ништа лоше не деси. Али у наредном...
Za tvoj primer naciste mislis da neko nije osudjen, doziveo duboku starost bez posledica osim neke bolesti koju svako može da zakaci. To je i meni cudno ispada da nema pravde.

Ne verujem prvo zato sto je to glupo drugo zato sto nisam hinduista, jedna pametnica je izjavila da je ona pravi vernik (inace se deklarise kao i katolkinja i pravoslavka) i da nije kao ostali zato sto veruje u karmu pa je ona kao iznad obicnih katolika i pravoslavaca
Карма је реч скована у Азији да опише судбину и узрочно последичне везе. Будизам и хиндуизам су јој донели славу. У хришћанство се не уклапа јер даје сувише слободе појединцу.

Карма је реч скована у Азији да опише судбину и узрочно последичне везе. Будизам и хиндуизам су јој донели славу. У хришћанство се не уклапа јер даје сувише слободе појединцу.
slazem se samo sto su ljudima mozgovi isprani kao i za jogu
a kad vidim da neko ode u Kinu pa se slika pored bude u istoj onoj pozi nije mi dobro

Za tvoj primer naciste mislis da neko nije osudjen, doziveo duboku starost bez posledica osim neke bolesti koju svako može da zakaci. To je i meni cudno ispada da nema pravde.
Наравно да има, они што су пребегли у Јужну Америку и уживали до краја живота. Али то је само пример...имаш и друге људе који су се науживали у животу а радили лоше ствари. А имаш и обрнуто...што је опет последца карме из прошлих живота. Ја се рецимо сад мучим у једној области живота јер сам био лош у једном сегменту према другима у прошлом...Само треба наћи праве људе који се у то разумеју да ти објасне неке ствари.

Из Библије је појам реинкарнације и карме избачен да би се хришћанство ( копи-пејст религија ) приказала као нешто ново и оригинално.

Back