gosca:A sta cemo sa psalmima za zastitu od opsednutosti, itd...Da li mozda postoji mogucnost da se magijom navede demon da opsedne coveka i poremeti mu zivot? Kako se boriti protiv toga?
Koji to psalam govori o zastiti od opsednutosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gosca:A sta cemo sa psalmima za zastitu od opsednutosti, itd...Da li mozda postoji mogucnost da se magijom navede demon da opsedne coveka i poremeti mu zivot? Kako se boriti protiv toga?
maleni:gosca:A sta cemo sa psalmima za zastitu od opsednutosti, itd...Da li mozda postoji mogucnost da se magijom navede demon da opsedne coveka i poremeti mu zivot? Kako se boriti protiv toga?
gosca:Ličnom duhovnom izgradnjom kojom između ostalog dobijaš zaštitu Oca, Sina, Duha Svetog, pa onda i molitvom. A postoje i specifičnije metode zaštite i liječenja tj. skidanja crne magije.
A koje su to metode, molim uputite me ako znate.
Sto CESCE se ispovedati i PRICESCIVATI. Ako od necega beze duhovi podnebesja onda je to Sv. pricesce.Citaj svaki dan Akatist Majci Bozji (koja je nasa najbolja zastitnica) ili Akatist Sv,Kiprijanu i Devici Justini (procitaj njihovo zitije), sto cesce u crkvu na sluzbe, obavezno liturgija nedeljom...Nista nema jace od Gospoda naseg Isusa Hrista, Njegove Majke i Njegovih Svetitelja. Ako ti i jeste neko brckao nesto, ako se budes ponasala kako sam ti napisala, uz cvrstu veru u Gospoda, vrlo brzo ces videti kako se sve sto ti je negativno poslato, vratilo pociniocu. Obican zakon akcije i reakcije. I sto manje o tome MISLI, vec drzi UM svoj u Gospodu. Svako dobro od Gospoda.gosca:Naravno da tako postupam, ali sam duboko ubedjena, iako tada nisam verovala, da mi je crna magija ozbiljno skrenula zivotni tok.Molim vas, ja nisam ni lakoverna ni neobrazovana, naprotiv!
Алjона:Дааа, ако бисте видели какав број "овога" у новине ми имамо. Овде је и нека супер-бака, која ће се вратити вашег мужа од другој жене, овде је и неки супермен, који се бави магијом већ 27 године (аха, аха) и може излечити сви наши болести и т.д.
Поздрав!
gosca:A koje su to metode, molim uputite me ako znate.
Алjона:maleni:gosca:A sta cemo sa psalmima za zastitu od opsednutosti, itd...Da li mozda postoji mogucnost da se magijom navede demon da opsedne coveka i poremeti mu zivot? Kako se boriti protiv toga?
Мислим да 90.
Велики поздрав!
Neke poglede na to možeš pročitati na ovoj temi "Magija i duhovnost"maleni:Sta je to magija, i kakav odnos prema njoj treba da imamo
rdeki:Ako iskreno verujete da ce se planina pomeriti, ona ce se i pomeriti.
Ako iskreno verujete da crna magija postoji i da vam moze nauditi ona ce vam i nauditi.
Shvatite, sve je u vama. U vasem mozgu.
gosca:kako objasniti da ona ipak deluje i na one koji u nju neveruju
Naravno, od cega bih inace zivela...gosca:Sta mislite o ovome?
Vader:gosca:kako objasniti da ona ipak deluje i na one koji u nju neveruju
Inače sam primjetio da se na forumima počesto iznosi mišljenje da "crna magija" ne djeluje na one koji u nju ne vjeruju. To je velika zabluda i neistina. Te zablude se treba čuvati jer daje lažnu sigurnost, lažni osjećaj zaštite od magijskog djelovanja.
Magija na one koji u nju ne vjeruju djeluje isto kao i na one koji u nju vjeruju. To je i sasvim logično ako čovjek malo razmisli.
Smatrati da magija ne djeluje na one koji u nju ne vjeruju je kao ne vjerovati da neko može pištoljem ubiti čovjeka iznenada iza leđa, žrtva hoda gradom i ni ne misli da neko iza njega povlači obarač na pištolju, time ni ne vjeruje u to, no to ga uopšte ne spašava od metka.
Koliko znam mnogi, ali baš mnogi, na našim prostorim su zadnjih godina žrtve raznih čarki a da toga uopšte nisu svjesni. Mnoge bolesti koji dolaze iznenada a za koje ni doktori ne mogu pronaći uzrok su često znaci djelovanja crne magije. Mnoge ljude su ovakve stvari natjerale da se malo informišu o crnoj magiji pa i pronađu nekoga ko će ih savjetovati kako da se toga riješe i mnogi su povjerovali u djelovanje crne magije tek nakon što su bili njene žrtve.
A gošća što se tiče tvoje prijateljice, pročitaj nekoliko puta ovo što ti je aharon napisao.
Nema magije ni moći ako ti je Bog ne da ,silvereye:Prvo jako sam razocarana da se o magiji pisu ljudi KOJI APSOLUTNO NEMAJU POJMA! I koji su o njoj slusali na tv, ili slicnom! Kako mozete da sudite o necemu sta niste doziveli??? (izostavljam ljude koji mozda jesu).
Ono sto je Nula napisala/o je jedino sto ima nekog smisla...
Magija postoji u svakom od nas! To je energija koja nas pokrecje, energija samog rodjenja... ono sto mi danas nazivamo tzv magijom je jednostavno usmerenje te energije (tu vestinu pojedini ljudio znaju -magovi).
Zasto imate tako lose mishljenje o magiji, vi hriscjani? Zato sto vam je crkva tako "usadila". E pa da se osvrnemo malo...VASKRSNUTI- je sta? nego delo magije . I sam Isus je bio magicar, a skroz drugacije nam ga crkva predstavlja. Naravno da se ne zna sta je on radio do svoje 18. godine....on je tada ucio, i ovladao magijskim tehnikama ( postoje spisi o tome koji se cuvaju u vatikanskoj biblioteci). Vecjina vas ovo nece zeleti da prihvati ALI TAKO JE!
Ja Hriscjanstvo kao religiju jako postujem (iako nije moja), ali crkvu prezirem! Sama pocetna ideja je iskvarena, ideja o zajednici gde je zajednicka svojina, gde ne postoji mrznja i gde su svi jednaki ,a pogledajte sta se kroz istoriju izdesavalo
Papa se mesao u vlast drzave, silni porezi i posedi su davani crkvi a ljudi su gladovali i umirali u bedi. Crkve su bile okupane raskosi a narod je bio beda! I to vam je neka jednakost... Da ne spominjem inkviziciju (ubijanje u ime Boga -JAKO PLEMENITO), a tek prodaja tzv oprostajnica za grehove!!!!!
A sto je najgore od svega crkva je jako NETOLERANTNA prema ostalim religijama!!!! Ako ste pravi vernik vi to ne morate nikome da dokazujete svojom mrznjom prema ljudima koji nisu pripadnici iste religije !
Nije sva magija crna! Magija nema boju! Sto se nje tice postoji jedno nepisano pravilo " Sta posaljes tako ti se i vracja" (u mom slobodnom prevodu) Naravno da postoje ljudi koji praktikuju ono sto mi nazivamo "crnom magijom" -ali budite sigurni njima se to vracja kad -tad.Takodje postoje i "beli" magovi (pri tom ne mislim na koje-kakve vidovite Zorke i ostale budale) vec plemenite ljude, koji posvete ceo svoj zivot u slanju pozitivne energije, uzivaju u tudjoj srecji i to ih ispunjava.
Postoje odredjene tehnike zastite, ali najvecja zastita je ISKRENA VERA !
*Ljudi se plase onoga sto ne razumeju*
Lilyth:Ja sam vestica i kazem vam ovo........
ako hocete da nekog proklinjete onda morate prodati dusu djavolu sto znaci da ste zapecatili sudbinu po smrti
a ako to ne uradite a opet proklinjete bog ce vam za svaku kletvu vratiti nesrecu
on kaze:
"OSVETA JE MOJA"
tako da ako ne zelite biti predmet crne magije onda budite dobri prema ljudima i ne gresite svoju dusu