Dete_Loših_Muzičara
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa ***...Mozda sm ja iz vase tacke gledista debil,***...
Ja sam neko ko se ne pronalazi u svim vasim pricama,pijancenje i izlasci su,po mom misljenju,totalna glupost,gubljenje vremena,pogotovu sa generacijom kao sto je nasa...Od vasih tema za razgovor mi se naprosto povraca,koliko je ko popio,sta je je**o,sa kim se tukao itd...
Moj decko-muz-otac moje bebe je 18 godina stariji od mene,ja sam zelela bebu sa njim,i sad cu da se potrudim da mu rodim jos bar 3...
Pored toga sam odlican djak,umetnicka skola 4 godina(a treba da sam tek treca),cim beba malo poraste pocinjem da radim,upisujem i fax cim skola bude gotova(oko nove godine,znaci godinu i po pre moje generacije)...Ko jos od vas moze time da se pohvali?A svi umete da pljunete...
Ipak priznajem,bilo mi je tesko da mojima saopstim sve to,al sad je sve ok...
chitam post treci put nadajuci se da prva dva puta nisam dobro prochitala![]()
Ja se time ne bih dičila.
Maregirl:E pa ***...Mozda sm ja iz vase tacke gledista debil,***...
Ja sam neko ko se ne pronalazi u svim vasim pricama,pijancenje i izlasci su,po mom misljenju,totalna glupost,gubljenje vremena,pogotovu sa generacijom kao sto je nasa...Od vasih tema za razgovor mi se naprosto povraca,koliko je ko popio,sta je je**o,sa kim se tukao itd...
Moj decko-muz-otac moje bebe je 18 godina stariji od mene,ja sam zelela bebu sa njim,i sad cu da se potrudim da mu rodim jos bar 3...
Pored toga sam odlican djak,umetnicka skola 4 godina(a treba da sam tek treca),cim beba malo poraste pocinjem da radim,upisujem i fax cim skola bude gotova(oko nove godine,znaci godinu i po pre moje generacije)...Ko jos od vas moze time da se pohvali?A svi umete da pljunete...
Ipak priznajem,bilo mi je tesko da mojima saopstim sve to,al sad je sve ok...
Koji post?
cekaj-ja msm da nije za hvaljenje to sto si ti sa 17 godina sa covekom koji ima 35........
pazi,ni ja se u poslednje vreme ne pronalazim u tim pricama,ali to ne znaci da dojim dete dok ovo kucam i da cekam da mi dodje kuci muz,koji je zagazio u 4 deceniju zivota..........
a sto se tice skole-svaka cast............
i da-prvo skoci,pa reci hop...........
ali zelim ti srecu-trebace ti................zbog dobrobiti tog deteta...............
Time što bi se radije opijala nego završavala škole i podizala malo ljudsko biće.
...ipak...Agree
Mis'im može biti da (me ne veseli svakodnevica) sam ja luda,ali imati bebu u 18 godina sa likom koji ima 36 je stvarno ... smelo.
Da,iako se ne opijam i ne odgajam malo dete,znacni nista od toga,ali bih pre svoju ranu mladost provela zezanjem i pijancenjem jednom u dve nedelje ili redje nego da sa svojih 17,18 godina imam dete sa covekom koji gazi 4.deceniju!
A na sta to vi utrosite vreme? Ja bar znam na sta mi zivot odlazi...
I ko od vas misli da je bolje imati bebu sa vrsnjakom koji btw ide josuvek u skolu,ja mu garantujem da nije tako.... Ponavljam jos jednom,htela sam bebu,nisam zakacila...
Ne vidim sta je tako nenormalno(ma koliko vam mame tvrdile da jeste) sto sam nasla zajednicki jezik sa osobom 18 godina starijom?
Ja sam samo mislila...da mozda treba da imas jos vremena...skroz slobodno...bez znanja na sta ti zivot odlazi,jer je onda dosadan...kad znas sta ces sutra da radis...da previjas pelene...,onda je to monotono....a ovako...weeeee,mozes da radis sta hoces,da se ludiras malo....A na sta to vi utrosite vreme? Ja bar znam na sta mi zivot odlazi...
I ko od vas misli da je bolje imati bebu sa vrsnjakom koji btw ide josuvek u skolu,ja mu garantujem da nije tako.... Ponavljam jos jednom,htela sam bebu,nisam zakacila...
Ne vidim sta je tako nenormalno(ma koliko vam mame tvrdile da jeste) sto sam nasla zajednicki jezik sa osobom 18 godina starijom?
ko si ti da dozvoljavas ili ne dozvoljavas....Kako ne kapirate da kao sto vi hocete da sa 17 hocete da pijancite ona tada hoce dete???ja je kapiram,ALI NE DOZVOLJAVAM DA NEKO SERE KAKO JE STRASNO CIME SE MI HVALIMO A ONA SE HVALI STVARIMA KOJE JOJ NISU PRIMERENE GODINAMA TAKODJE.
(kidding)da,okej,primereno je sedamnaestogodisnjakinji da odgaja dete,dok ni ona sama jos ne zna sta je zivot u stvari...dok jos nije porasla...nije bre ovo holivud pa da imamo dvojnice dzimi spirs ili kako god...
ko si ti da dozvoljavas ili ne dozvoljavas....(kidding)da,okej,primereno je sedamnaestogodisnjakinji da odgaja dete,dok ni ona sama jos ne zna sta je zivot u stvari...dok jos nije porasla...nije bre ovo holivud pa da imamo dvojnice dzimi spirs ili kako god...
![]()