andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.387
i da li smatrate da vam nisu rekle da ne mislite da im niste dovoljni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz iskustva?i da li smatrate da vam nisu rekle da ne mislite da im niste dovoljni?
nisam mislila da muz bude prisutan paulaMožda je to najbolje sa nepoznatima.
Opet cuckold neki?nisam mislila da muz bude prisutan paula![]()
tebi je sve cuckoldOpet cuckold neki?
A šta ću kad sam zaostao pa mi nije normalno da mi partnerku taslači iko osim menetebi je sve cuckold
da ali dok je taslacis partnerka mozda odluta negde sa dva tri vikinga u polje pamuka i onda se bori sa sobom. Ne, ne, vrati se nazad. Vrati se muzu moj, bezh te sinji oblaci...i kad se vrati cuje na uvo: jes svrs'la? osh jos?A šta ću kad sam zaostao pa mi nije normalno da mi partnerku taslači iko osim mene![]()
šta će Vikinzi u polju pamuka?da ali dok je taslacis partnerka mozda odluta negde sa dva tri vikinga u polje pamuka i onda se bori sa sobom. Ne, ne, vrati se nazad. Vrati se muzu moj, bezh te sinji oblaci...i kad se vrati cuje na uvo: jes svrs'la? osh jos?
ne znam, pitaj nju. Zene su cudo s mastom, cudo! uvek imaju neki tvist.šta će Vikinzi u polju pamuka?
Ma ajd žene nego što i neki muški maštaju o tome...ne znam, pitaj nju. Zene su cudo s mastom, cudo! uvek imaju neki tvist.
samo je tvoja sreca bitna?A šta ću kad sam zaostao pa mi nije normalno da mi partnerku taslači iko osim mene![]()
nisam mislila da muz bude prisutan paula![]()
i sta kaze devojka?Ali ja baš slušam priču... tip svojoj devojci traži nekog za trojku sa njima i kaže može ja ću ga naći ali samo jednom sa nama da se kreše ! Ne želim da se primi na tebe i da posle vi iza mojih leđa se ... U tom smislu si u pravu, bolje naći dva drugara koji nemaju veze !
Ti bi da ih usrećiš što više?samo je tvoja sreca bitna?
pa normalno,ne treba biti sebicanTi bi da ih usrećiš što više?![]()
Ma ajd žene nego što i neki muški maštaju o tome...
i sta kaze devojka?
šta je tu čudno?to ti je kao lov na košutu !
![]()
Sad će crnci pa navali. Kavali.pa normalno,ne treba biti sebican
Sad će crnci pa navali. Kavali.