Da li vas privlachi rizik?

zavisi o cemu se radi nevo... nekada nash izbor nema veze sa hrabroscu ili kukaviclukom vec stavom il ko zna cim sve drugo... dok je recimo nekad bas potrebna hrabrost ili cak nesto sto mozemo nazvati ludilom... sve to ima svoje... ljudi se razlikuju... postoje i oni koji bi zeleli da mogu ali ne mogu... da li su kukavice zato sto nemaju hrabrosti da se upuste u rizik? ne mora da znachi... hrabrost ili odsustvo istog nisu merodavni za odgovor na to pitanje...

HELENA33:
hehe... mogu da zamislim kako se ufrkishesh onda...:)
hehe... pa i ne preterano, nisam panichar ni najmanje... ja se ustvari iznerviram kad skontam da nesvesno rizikujem...

kako zivim uz pomisao 'eh shta da sam...'? vrlo lako... ni ne razmishljam o tome... jednostavno u rizichnim situacijama razum mi uvek preovlada /shto ne mora biti pozitivno/ i uvek razmishljam da li je vredno rizika... ako jeste rizikujem bez razmishljanja i to posle ne shvatam kao rizik, vetj kao neshto shto je moralo da bude odradjeno, a ako skontam da nije vredno toga jednostavno ne preduzimam taj korak... jednostavno ne ulazim u rizichne situacije ako mogu bilo kako drugachije da se reshe... i na kraju se osetjam divno...

mislim sta reci... sinoc su neda i gucci rizikovale da budu banovane samo da bi se se oslobodile lavine negativne energije koju je pokrenuo zikica... zikica je naravno pominjanjem modelsice a samim tim i pokretanjem cele priche rizikovao to isto ali je uspeo da se izvuce za razliku od ove dve... kako, ni meni nije bash jasno... al eto... tako je sa rizikom... :(

Pa da trinknemo po jedan Rotwein? Može i crnogorski ;-)

Vranac-pro.jpg

Back