- Poruka
- 9.398
A ti 44Sve to preko 50 ima onaj zadah smrti![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti 44Sve to preko 50 ima onaj zadah smrti![]()
To ti i ostali naivni forumaši mislite takoA ti 44![]()
Ima izuzetaka. Ali ako ne pomene seks u roku od pola sata lepog razgovora. Bezi od nje. U tim godinama biti inhibiran je opasno po muskarca.Žene su i ovako hodajuće katastrofe možeš misliti tek kada krene da gaca po menopauzi![]()
Šta te boli uvo, ti ionako ne gledaš ništa preko 25.Žene su i ovako hodajuće katastrofe možeš misliti tek kada krene da gaca po menopauzi![]()
Početnička greška, samo je bila dobro namazana iskustvom i ništa više. Iskustvo tj pretvaranje i prenemaganje se uči od malih nogu a datira u svesti žena još od praistorije kasa su sedele u pećini, prčkale vatricu, čuvale decu i čekale muža da se vrati iz lova. Sad zamisli ti njen sužen um i muškarca koji je morao da se snalazi u šumi. To nikako ne sme da se zanemariJednom sam bio sa jednon zenon 40 plus (nije mi nikad rekla tacno godine, a nisam ni pitao) ja negde 25-6. Ali ova je bila izuzetak. Savrsen odgoj, doduse bila je i u takvom zivoynom stilu. Promena karijere, preselila se u drugi grad i td.
To ume da bude super. Nije paglu i ukocena kao mladje, svoja, zezanje, seks? Chmaaaa. izlasci s njom? Zezanjeee. Nabaci mi tek tako drugu devojku, ostavi me s njom i vidim je kod bara kako se kesla. A ova zvaku kako se okrenem.
Ma jok, nije greska. Bilo je super sve.Početnička greška, samo je bila dobro namazana iskustvom i ništa više. Iskustvo tj pretvaranje i prenemaganje se uči od malih nogu a datira u svesti žena još od praistorije kasa su sedele u pećini, prčkale vatricu, čuvale decu i čekale muža da se vrati iz lova. Sad zamisli ti njen sužen um i muškarca koji je morao da se snalazi u šumi. To nikako ne sme da se zanemari
To ti je isto i sa muskima...to sto se nije pozenilo do 25. sve go alkos ili narkos ili nesposobno za zajednicki zivotSve preko 25 ide na otpis ako se nije udalo. Nema tu šta mnogo da se priča.
Duki mrzi muškarce ili pokušava da ih pretvori u žene.Duki Lu kome se obracas?
IstoričarPočetnička greška, samo je bila dobro namazana iskustvom i ništa više. Iskustvo tj pretvaranje i prenemaganje se uči od malih nogu a datira u svesti žena još od praistorije kasa su sedele u pećini, prčkale vatricu, čuvale decu i čekale muža da se vrati iz lova. Sad zamisli ti njen sužen um i muškarca koji je morao da se snalazi u šumi. To nikako ne sme da se zanemari
..a ti mrzis zene ili pokusavas da ih pretvoris u muskarce da bi ih voleo?Duki mrzi muškarce ili pokušava da ih pretvori u žene.
Pa ne ima cesto ko kasandra s fenstera ironicno dobacuju sa: a vi te mi neki mukarci.Duki mrzi muškarce ili pokušava da ih pretvori u žene.