Da li vas privlače starije žene 55+?

Mnoge zene se kod nas u tim godinama pretvore u post menopaza sindrom gospodje vino. Cinicne, neuzbudljive, razgovori na nivou konzumacije hrane, recepata, neke pseudo klasne price. Vrhunac uzbudljivog joj je da otputuje negde i tamo glavenja po ulicama trazeci neku egzoticnu romanticu kastrativnu pricu. Fazon nekog gradskog shmekera s teskom prosloscu al izgurao je, koji je yebao lepe al glupe pa se zaljubio u nju tako dusevnu i pametnu. I ona u njega! I on u nju! I ona u njega! A onda je to puklo za jedan raspust i ona napisa knjigu.

Jednom sam bio sa jednon zenon 40 plus (nije mi nikad rekla tacno godine, a nisam ni pitao) ja negde 25-6. Ali ova je bila izuzetak. Savrsen odgoj, doduse bila je i u takvom zivoynom stilu. Promena karijere, preselila se u drugi grad i td.
To ume da bude super. Nije paglu i ukocena kao mladje, svoja, zezanje, seks? Chmaaaa. izlasci s njom? Zezanjeee. Nabaci mi tek tako drugu devojku, ostavi me s njom i vidim je kod bara kako se kesla. A ova zvaku kako se okrenem.

Jednom sam bio sa jednon zenon 40 plus (nije mi nikad rekla tacno godine, a nisam ni pitao) ja negde 25-6. Ali ova je bila izuzetak. Savrsen odgoj, doduse bila je i u takvom zivoynom stilu. Promena karijere, preselila se u drugi grad i td.
To ume da bude super. Nije paglu i ukocena kao mladje, svoja, zezanje, seks? Chmaaaa. izlasci s njom? Zezanjeee. Nabaci mi tek tako drugu devojku, ostavi me s njom i vidim je kod bara kako se kesla. A ova zvaku kako se okrenem.
Početnička greška, samo je bila dobro namazana iskustvom i ništa više. Iskustvo tj pretvaranje i prenemaganje se uči od malih nogu a datira u svesti žena još od praistorije kasa su sedele u pećini, prčkale vatricu, čuvale decu i čekale muža da se vrati iz lova. Sad zamisli ti njen sužen um i muškarca koji je morao da se snalazi u šumi. To nikako ne sme da se zanemari

Početnička greška, samo je bila dobro namazana iskustvom i ništa više. Iskustvo tj pretvaranje i prenemaganje se uči od malih nogu a datira u svesti žena još od praistorije kasa su sedele u pećini, prčkale vatricu, čuvale decu i čekale muža da se vrati iz lova. Sad zamisli ti njen sužen um i muškarca koji je morao da se snalazi u šumi. To nikako ne sme da se zanemari
Ma jok, nije greska. Bilo je super sve.

Istoričar :lol:

Nego ova sto dobaci za jaja, nanici ti vudu, gace mi se opustile od hlora, sedoh pre 20 minuta na lezaljku, ono ispade, da vratim, lezaljka se ispruzi. A prolazila neka greko milfos i kez do usiju zubi ispali cvike kao ne vidi se. Garant ce joj biti dezertna tema za veceru pred celom porodicom. Deda, baba, zet, braca, sestre: ostrakoidi.
Moram nove gace da kupim.

Back