Da li vas nervira.....

Poruka
4.644
Aleksandar Vucic sa svojim pickkastim ustima i laznom smirenoscu i dikcijom glasa?! Ja ne mogu da ga smislim! GOVNNO MALO! Jos kad padne u neki trans pa kad pocne da urla na stranackim skupovima a u dusi izdajnik i kukavica! Kad ga vidim onako doteranog i nasminkanog, sa baby face licem, cini mi se da se trpa u senfaru!:dash:

Aleksandar Vucic sa svojim pickkastim ustima i laznom smirenoscu i dikcijom glasa?! Ja ne mogu da ga smislim! GOVNNO MALO! Jos kad padne u neki trans pa kad pocne da urla na stranackim skupovima a u dusi izdajnik i kukavica! Kad ga vidim onako doteranog i nasminkanog, sa baby face licem, cini mi se da se trpa u senfaru!:dash:

Ukucaj "tabloid" novine, pa pročitaj šta Milovan Brkić kaže o njemu !?

Ahaaaa, njemu zapravo smeta shto je doteran s baby face-om, zaaato se trpa u senfaru, tvorac teme je zapravo homofob. Al ima zajebanog psa u avataru, oh daaaaa i ljudsku pravdu i bozhiju za Srpski narod. Makes sense..

Odakle bre ovolko ovakvih? Nije ovo ranije bilo, jel to posledica uvodjenja religije kao podforuma il su se ovakvi ozbiljno zapatili??? Mada, dado polumenta ima milione pregleda za nedelju dana, popovi vode politiku, svi slave i svi se krste. Postajemo ko Pakistan, huh..

Back