mihailo1993
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
Papagaji i ako se racuna kad me je anakonda davila...UZAS...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je ujeo sarplaninac ,bila sam cetvrta ujedena tog dana i posle sam molila gazdu da ga ne ubije a ostala mi fobija pa sad sama drzim kuce i malo manje se bojim.Ujed mi je pomogao da uvidim koliko volim pse ali i macke koje me svakodnevno grebuckaju.
A pre dosta godina napao me i jedan vucjak njegovi zubi su zastali kod mog vrata ali vlasnik je reagovao pa je sve ispalo u redu cak smo posle toga spavali u istoj sobi sami .![]()
Mozes i da se sagnes da satro dohvatis kamen,beze sigurno.
A mene su dva puta napadali psi ali nikad nisu ujeli.
Jednom lutalica zenka sa mladima,samo mi je pocepala nogavicu.I odmah je pobegla kad sam se razdrao
Drugi put je istrcao vucjak iz dvorista i capio za carapu,ali je dobio spic u rebra pa nije srecom stigao da uhvati nogu.
Zanimljivo je da se to desilo u razmaku od oko dve nedelje u istoj ulici![]()
Nesi, napravila si grešku. Na tvom mestu bih pustila šarplaninca da završi stvar jer se haskiji, iako navodno nemaju više veze sa vukovima od drugih pasa, definitivno tako ponašaju, čak mnogo bolje zavijaju nego što laju a ta vlasnica, verovatno alfa tog vučijeg čopora, se ostrvila na tebe i onda se podređeni "vuk" povinovao njenim željama a rezultati su ti ostali kao "suvenir" na nozi. U sv. sl. zakon bi bio na tvojoj strani jer je tvoj pas bio vezan i nisi imala drugog načina da odbraniš sebe i njega.
mogu misliti kako sve to izgleda gledano sa strane![]()
Ma sve to stoji, mada bi mi opet bilo zao da ga je zadavio
A i ne verujem da je ona alfa copora, cak mislim da ona uopste nemoze da vlada njima, mislim da je zena samo kreten, a pas me je ujeo u panici...al sad je bilo sta je bilo.
Sve u svemu neki ljudi definitivno ne zasluzuju da imaju pse.
Jedino sto me je ovo iskustvo naucilo jeste da se vise ne uplicem u borbe pasa. Ako se borba i desi (mada se naravno trudim da to izbegnem ako je ikako moguce) sacekam lepo momenat kad se i sami razdvoje makar na kratko pa tek onda reagujem.