Nikada me pas nije ujeo, ali su me napadali sto lunjalice sto vlasnicki psi. Kad sam bio mali bezao sam kada su me jurili. Sad kad vidim da su zainteresovani za neki attack ja pojurim njih. Promrnili smo uloge

! Jednom sam cucao na komsijinom drvetu 2 sata, bez mobilnog, bez cigara... Napao me sarplaninac drugog komsije kad sam se vracao sa jedne zurke. da me je dohvatio sada ne bih pisao ovaj post. Odjednom se stvorio iza mene i nasrnuo bez laveza ali je rezao opako. To je bilo pre 4-5 godina. Zasto je to uradio ne znam, uvek smo bili cool. Mozda mu se nije dopalo sto sam isao na zurku bez njega

. Tada sam prvi put pozeleo da udarim zivotinju. Overio sam od straha, ipak bio je to sarplaninac od ko zna koliko kila. Mada, da me nije iznenadio verovatno ne bi nista bilo jer bih ja krenuo na njega vicuci na sav glas. To uvek upali kod pasa koliko god da su naprzeni da te ugrizu. Zbune se i odu svojim poslom. Mog burazera je ujela moja-nasa kuja nemackog ovcara pre nekih 7 godina. Igrao se sa njenim stencima i slucajno stao na sapicu jednom od njih. Lea je to kaznila

a ja umro od smeha. Bili su u zavadi jedno 3 sata, posle je sve bilo OK.