Da li vas je bio blam kada ste prvi put kupovali kondom?

Maslachak:
....ne, ne sinko, greshish....

najgori blam je kad ti apotekarka detaljno, nadasve rechito (znachi upotrebljava rechi kao shto su "srednji prst duboko u vaginu") i sa puno gestikulacije objashnjava kako se stavlja vaginaleta.

inache, apoteka je locirana u pijachnom kompleksu, a predstavu posmatrash ti, tri seljaka i dve seljanke. nosivost apoteke je 4 choveka. :)

Veci je blam da te neko kasnije prosvetli i da shvatish da je ipak trebalo saslusati apotekarku...

sifra: pena na usta :twisted:

E posto su svi ovde mega ebaci zavodnici ja cu biti prvi iskren i prvi koji ima muda da kaze kako je stvarno...
Uvek me je blam kad kupujem kao prvi put i uvek ce jer u svakom marketu ili bilo gde je neka kasirka koja zna moju celu familiju, iza se stvori brdo penzionera, starih ljudi koji takodje me od nekud znaju i uvek ima neka jezicara medju njima koja ce da istrazuje dalje koja je, da trubi i slicno...Nemam problem kad nisam u mom grdu jer ovde gde sam je malo mesto i bukvalno kad prodjes pijan ulicom sutra zna pola grad a za nekoliko dana dok svima dodje prica ispadne da si bio na ispiranje i da si se valjao po put i spavao ispod neke klupe gde su pisali kerovi...
Najgore je kad si sa nekom par dana i kupujes jer sta znas na sledecem dejtu sta moze da se desi i ono prica o kupovini dodje do nje i ispadnes ono bezveze neki napaljenik koji juri odma da...a to neke devojke ne vole te ti pokvare situaciju itd...
Uostalom ne koristim ih kad se veza oduzi i postane malo ozbiljnija ima i druge metode zastite od trudnoce a i skupi su s obzirom da volm vrlo cesto i sto vise kad sam u nekoj vezi duze od 3 meseca tako da bih kad izracunam trecinu moje bivse plate bi otislo samo za njih...

Back