Ако се под нашим језиком подразумева србски језик и ћириличко писмо, не сметају ми стране речи и изрази које користи било ко.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако се под нашим језиком подразумева србски језик и ћириличко писмо, не сметају ми стране речи и изрази које користи било ко.
Ja verujem da je uveren tvrdo tj. fanatično uveren da jednačenje suglasnika po zvučnosti ne postoji u srp(b)skoj gramatici..aj se kladimo...Srpski jezik. Jednačenje suglasnika po zvučnosti.

)
па да...нисмо Српи![]()
све у свему имала сам тројку из граматике, тако да...
...но, мени боље звучи србски јер и Руси кажу сербский, а имамо исте корене што се тиче језика (а и свега осталог)
Na srpskom je srpski. 
Ево, скоро је изашао нови ( други ) правопис. Дакле. у правопису час може овако, час може онако. Или, до јуче је могло аутомеханичар а сада ће бити ауто-механичар. Па је била улица НН а сада ће бити Улица НН и сличне потпуно небитне замајавајуће ствари. Или секратар а сад је жена секретарка. И све тако, да се неко не досети.
Али не бих да се удаљавам од теме
ПС, Чак и за ово али , после чега се подразумевала запета ( зарез)- сада по новом правопису то не мора. Дакле. само што више смуљај и замути, да се нико не снађе. Али, то је већ њихова ствар..
Što ne voliš...Ako su lepše od naših..Nije srpski ništa posebno...
Ti to najbolje znaš...Ili pričas srpski ili pričaš engleski. Ne postoji srpsko-engleski.