Pa ne znam šta da ti kažem, imaš ovu malu @WhiteWarg100 ona je slobodna trenutno, misllim da je malo starija od tebe, ali šta ima veze, cimaj je pa možda će hteti da bude sa tobom.Па то је било тад, мени треба сад![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam šta da ti kažem, imaš ovu malu @WhiteWarg100 ona je slobodna trenutno, misllim da je malo starija od tebe, ali šta ima veze, cimaj je pa možda će hteti da bude sa tobom.Па то је било тад, мени треба сад![]()
Немој је таговати, љути се јакоPa ne znam šta da ti kažem, imaš ovu malu @WhiteWarg100 ona je slobodna trenutno, misllim da je malo starija od tebe, ali šta ima veze, cimaj je pa možda će hteti da bude sa tobom.![]()
Što ne tagovati pa možda se ljudi i kliknu.Немој је таговати, љути се јако
Bolje da si je 'otkupio' u vlasnistvo. Pretpostavljam da je to ultimatna ideja.Једна од мојих бивших девојака је имала скоро па искључиво мушко друштво. То ми се баш и није допадало, но нисам себи давао за право да јој одређујем или "браним" било шта.
Али некако колико год да знам да је моја девојка верна, сазнање да је окружена групом момака од којих би је већина радо ј*бала, није ми баш пријатно...
На крају смо се разишли. Мислим да се спанђала са другаром, није прошло ни пар дана.
Не знам шта хоћеш да кажеш, јер јој ја ништа нисам говориоBolje da si je 'otkupio' u vlasnistvo. Pretpostavljam da je to ultimatna ideja.
Ма другарице су безопасне иако се често ту дешавају трачања оговарања саветовања и мешања у све живе аспекте живота, али ако није лезба другарица бар неће у маказе са њомNe smeta mi mnogo osim ako je isključivo muško društvo i svi su neženje, onda je malo čudno i frka. Mada takvih nije bilo puno. Mahom su imale samo drugarice
Nista,vidjao bih se s drugim ribama tzv drugaricama dok ne pukne i skapira ko je bitnijiШта би јој реко? Како би јој забранио?![]()
А' си ладан брате, ајс колдNista,vidjao bih se s drugim ribama tzv drugaricama dok ne pukne i skapira ko je bitniji
Ko je rekao da je ova mala slobodna?Pa ne znam šta da ti kažem, imaš ovu malu @WhiteWarg100 ona je slobodna trenutno, misllim da je malo starija od tebe, ali šta ima veze, cimaj je pa možda će hteti da bude sa tobom.![]()
Pa mislim da si rekla da ti se sviđa neki lik već duže vreme, ali niste zajedno?Ko je rekao da je ova mala slobodna?
Ко то каже ко то лажеKo je rekao da je ova mala slobodna?
Ма да, скроз се слажем, али видиш како жене, бар по ономе шро говоре, другачије перципирају односе. За тебе је друг друг и то је то. А мени може да се свиди свака која је за то кандидат макар ми најбоља другарица била.Meni je to bzvz rezon. Ja nemam sestre, samo gomilu braće, i nekako je život uvek sklapao da budem u muškom okruženju ,vrtić, škola itd i uvek sam ( u tim mladim danima) imala gomilu drugova.
Nikad, ali nikad mi nije palo na pamet da sa nekim od njih budem u vezi. Stvarno. Ali jeste nezgodno ako tebi to smeta, teško je da se izboriš sa tim, ali je ružno očekivati da će ljude koje poznaje hiljadu godina šutnuti tek tako. Zar bi to bio dobar njen karakter ako može precrtati prijateljstva preko noći ?
E sad imam i gomilu žena za prijatelje.![]()
I to je tačno.Ма да, скроз се слажем, али видиш како жене, бар по ономе шро говоре, другачије перципирају односе. За тебе је друг друг и то је то. А мени може да се свиди свака која је за то кандидат макар ми најбоља другарица била.
Врло могуће!!! Али ја стварно не могу да девојку држим "само" као пријатеља, сем ако ми је пар екселанс непривлачнаI to je tačno.
Po tvome , ja sam propustila milion šansi zbog gomile drugovaživa nisam sad ko li je sve hteo da me muva
![]()
Ok. Polako. Tek si pile malo. Ima vremena. A i s godinama se smanji taj obruč prijatelja. A ti ćeš umeti bolje da vladaš sa ljubomorom koja proviruje,i sve će doći na svojeВрло могуће!!! Али ја стварно не могу да девојку држим "само" као пријатеља, сем ако ми је пар екселанс непривлачна
to ne znaci da nisam u vezi sa nekim drugimPa mislim da si rekla da ti se sviđa neki lik već duže vreme, ali niste zajedno?
staКо то каже ко то лаже
Pa kako možeš biti u vezi sa nekim koga ne voliš? Ovo drugo za nabacivanje momka je samo šala, nisam mislio ništa loše.to ne znaci da nisam u vezi sa nekim drugim
a sigurno ne bih trazila da mi ti nabacujes momke po krstarici
ko kaze da ga ne volim??Pa kako možeš biti u vezi sa nekim koga ne voliš? Ovo drugo za nabacivanje momka je samo šala, nisam mislio ništa loše.
Pa kako možeš da voliš nekog kada ti se sviđa neko drugi?ko kaze da ga ne volim??