Да ли вам смета да ваша девојка има много другова и обратно?

Ok. Polako. Tek si pile malo. Ima vremena. A i s godinama se smanji taj obruč prijatelja. A ti ćeš umeti bolje da vladaš sa ljubomorom koja proviruje,i sve će doći na svoje
Ма ја иначе стварно немам проблем са љубомором. Доста сам самопоуздан када треба. Заправо мој проблем није самопоуздање. Мој проблем је поуздање у животне околности

Но да не скрећем с теме, споменуо сам самопоуздање у контексту даа нисам несигуран у себе па да се зато бојим да ме девојка не замени неким другаром случчајно

Pa kako možeš da voliš nekog kada ti se sviđa neko drugi?
Да и ја се исто питам. Мсм људи смо нормално је некад мало да се у овим нашим годинама "просимпатише" неко други али ти си заљубљена јако у тог неког 12 година, а у вези си са неким према коме не осетиш ни четврт жара, зар не? Мсм исправи ме ако грешим

pricala sam o osobi sa kojom nikad necu biti
a ima razlike u zaljubljenosti i ljubavi
a moj ljubavni zivot nije tvoja briga
Има разлике али обично иду руку под руку? Не можеш пуним сјајем волети једног а бити заљубљена у другог. То је немогуће бар по мојим схватањима и сазнањима

Ма ја иначе стварно немам проблем са љубомором. Доста сам самопоуздан када треба. Заправо мој проблем није самопоуздање. Мој проблем је поуздање у животне околности

Но да не скрећем с теме, споменуо сам самопоуздање у контексту даа нисам несигуран у себе па да се зато бојим да ме девојка не замени неким другаром случчајно
E ovde dolazi do jaza između generacija.
Šta je pesnik hteo da kaže ?

Imaš samopouzdanje, nisi ljubomoran, al cvikaš od njenih drugara ?

Da su je oni iole interesovali ne bi bili na toj poziciji već bi bilo nešto među njima.
Žena u sekundi zna da li je neko interesuje za odmah,il ce biti za kasnije, čak i za unučiće zna kako će izgledati sa nekim ko joj se dopadne :mrgreen:
Tako da ako su oni odabrani da budu drugovi , onda stvarno joj odgovara samo druženje sa njima.
Bar kod mene je tako bilo.

Једна од мојих бивших девојака је имала скоро па искључиво мушко друштво. То ми се баш и није допадало, но нисам себи давао за право да јој одређујем или "браним" било шта.

Али некако колико год да знам да је моја девојка верна, сазнање да је окружена групом момака од којих би је већина радо ј*бала, није ми баш пријатно...

На крају смо се разишли. Мислим да се спанђала са другаром, није прошло ни пар дана.
Nije problem sto bi je oni hebali, nego sto bi ih ona hebala.
Facebook, Instagram , jos par sajtova I uvek je na berzi.
Danasnje zene se ebu u mozak I one tebe ebu u mozak.
Bez tog seksa , ovaj fizicki je nista.
A opet bices nikakav duhovni covek ako si u tom krugu bas nikakav , ali mozes postati izuzetan dushevni covek.
izverziran , iskusan , namazan , samim tim uvek odlicnih reakcija i empatican .
cak i kas ije u porodici mnogo zdravije odnose pravi tako izvestacen par manje svadja veca zarada , bolje snalazenje.
moral je odlican za promociju ali je uzas za primenu u Srbiji a tako je u vecini okruzenja gde je tezak zivot obicnog radnika a lep promoteru.

Па, мислим, логично 🥴

Било је пар девојака које су ми се свиделе али када сам видео да су стално окружене неким момцима, немам ту ја шта да тражим

Не само због конкуренције, него иначе не мислим да је таквим девојкама приоритет исти као мој, за везу... Имам утисак да су оне жељне пажње што више момака, но, можда грешим и стереотипишем
Razbijes gomilu.
Ako pridjes istim kvalitetima , bices jedan u nizu.
Zato devojke cesto mastaju gubitnika krimosa , koji obicno I iskoristi takvu priliku.
Odmetnik koji je privlaci svojim nestandardnim odnosima koji ne s.eju da podsecaju na dosadna ogranicenja.
Da nasilje da uzbudljivo da kriminal , da motori da divlje.
Kad postane ruznija I deblja od ostalih devojaka iz drustva udace se.
Zakon berze ili zakon najbolje godine daje luftiguzima u zamenu za divljanje I secanja koja joj kasnije budu fantazije.
Ima dosta nezrelih tinejdzera muskaraca koji razmisljaju isto , berza I sto veci uspeh na njoj.
Problem onih koji puno rade I napreduju je sto zele da samo ponekad izadju na berzu a onda I'm je rejting nizi.

Једна од мојих бивших девојака је имала скоро па искључиво мушко друштво. То ми се баш и није допадало, но нисам себи давао за право да јој одређујем или "браним" било шта.

Али некако колико год да знам да је моја девојка верна, сазнање да је окружена групом момака од којих би је већина радо ј*бала, није ми баш пријатно...

На крају смо се разишли. Мислим да се спанђала са другаром, није прошло ни пар дана.
Bez veze, svaka mora da ima musko drustvo...

Kad sam bio tvojih godina, mislim da sam imao slican stav.

Sad je odnos drugaciji, poverenje dam maksimalno i ne razmisljam mnogo o tome. Apsolutno mi ne smeta da ima 1000 drugova.

Ja imam mnogo drugarica i to bas su mi bitne osobe u zivotu. Zena to zna i okej je sa tim. A i da nije, isto joj je :)

Menjamo se mnogo sa godinama.

E ovde dolazi do jaza između generacija.
Šta je pesnik hteo da kaže ?

Imaš samopouzdanje, nisi ljubomoran, al cvikaš od njenih drugara ?

Da su je oni iole interesovali ne bi bili na toj poziciji već bi bilo nešto među njima.
Žena u sekundi zna da li je neko interesuje za odmah,il ce biti za kasnije, čak i za unučiće zna kako će izgledati sa nekim ko joj se dopadne :mrgreen:
Tako da ako su oni odabrani da budu drugovi , onda stvarno joj odgovara samo druženje sa njima.
Bar kod mene je tako bilo.
Ма не цвикам али није ми пријатно, мислим да никоме није баш "скроз океј" а да не лаже себе

Back