Да ли вам смета да ваша девојка има много другова и обратно?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Једна од мојих бивших девојака је имала скоро па искључиво мушко друштво. То ми се баш и није допадало, но нисам себи давао за право да јој одређујем или "браним" било шта.

Али некако колико год да знам да је моја девојка верна, сазнање да је окружена групом момака од којих би је већина радо ј*бала, није ми баш пријатно...

На крају смо се разишли. Мислим да се спанђала са другаром, није прошло ни пар дана.

Smetalo bi mi, i da, smeta mi, generalno, jer se ljudima ne može verovati. Tako da samo oprezno, paranoja je majka pameti u ovim slučajevima. Ne veruj nikom, osim sebi.
Ја некако никад не бих могао себи да дам за право да девојци нешто покушам да забраним али искрено кад знам да девојка има много мушких другова, код мене има слабије шансе...

Ја некако никад не бих могао себи да дам за право да девојци нешто покушам да забраним али искрено кад знам да девојка има много мушких другова, код мене има слабије шансе...

Razumem te, i ja sam tako mislio, govorio sebi u lice - o zašto si posesivan, medjutim praksa je pokazala da nikad nije dovoljno opreza. Zato pamet u glavu i samo oprezno, inače ti slede poniženja.

Razumem te, i ja sam tako mislio, govorio sebi u lice - o zašto si posesivan, medjutim praksa je pokazala da nikad nije dovoljno opreza. Zato pamet u glavu i samo oprezno, inače ti slede poniženja.
Је л битније на време одустати од таквих девојака или их ипак смувати па покушати да утичеш на њу?

Ја мислим да је ово прво

u redu je ako su joj drugovi dobro situirani
Хахахаххахаха

А какву улогу то игра? Зар није логичније да ће те радије преварит са добро ситуираним другарима него са оним мање-добро ситуираним?🥴

Хахахаххахаха

А какву улогу то игра? Зар није логичније да ће те радије преварит са добро ситуираним другарима него са оним мање-добро ситуираним?🥴
dobro situirani mogu da imaju i bolje i lepse devojke
sirotinja ne bira, sirotinja moze i tebe da obljubi

Једна од мојих бивших девојака је имала скоро па искључиво мушко друштво. То ми се баш и није допадало, но нисам себи давао за право да јој одређујем или "браним" било шта.

Али некако колико год да знам да је моја девојка верна, сазнање да је окружена групом момака од којих би је већина радо ј*бала, није ми баш пријатно...

На крају смо се разишли. Мислим да се спанђала са другаром, није прошло ни пар дана.

Dešava se...

Jesi li siguran da ti je bila devojka?

ne smeta mi ako decko ima mnogo prijateljica

То је добро, све је до упознавања и познавања

Ја ову моју баш и нисам познаво, само сам се крљо са њом

И онд сам је највероватније и сморио па се смувала са другаром🥴 (мислим)

Ne znam za nju, ali sam ja sa svim svojim drugovima prestao da se družim. Gde li bi ona uspela da nađe toliko muških prijatelja zaista ne znam.

Muškarcima su seks i sport glavna zanimacija u životu.

Ne znam za nju, ali sam ja gotovo svojim drugoviam prestao da se družim. Gde li bi ona uspela da nađe toliko muških prijatelja zaista ne znam.
Жао ми је брате, и ја сам, но познајем доста тих, како да их именујем, девојака којима су мушки 95% друштва

Ја стварно нисам неки тип који прави сцене који је љубоморан али брате као што сам реко горе, да знам да ми је око рибе 300 неких паштуна који би да јој угурају не би ми било лепо, колко год да је верна

Meni je drago, da sam znao ranije da se na vreme otkačim od svih tih loših ljudi.
Ја сам се како су ми се неке ружне ствари издогађале па сам се повукао у себе тако су и другови почели да се дистанцирају, а Бога ми и ја од њих, све см више и више временом правио неки гард. Било је обострано

А девојке поготово. Но, успео сам у тим својим фазама две да уграбим. Умем ја да одиграм џека кад треба

Smetalo bi mi da moja devojka ima puno muških drugova, a obrnuto, da moji drugari imaju puno devojaka, to mi ne smeta.
Па, мислим, логично 🥴

Било је пар девојака које су ми се свиделе али када сам видео да су стално окружене неким момцима, немам ту ја шта да тражим

Не само због конкуренције, него иначе не мислим да је таквим девојкама приоритет исти као мој, за везу... Имам утисак да су оне жељне пажње што више момака, но, можда грешим и стереотипишем

Back