DA LI VAM SE IKADA DESILO DA VAS SPOPADA NEKI PEDOFIL?

Ja sam ekstremni desnicar! Ako ti je seksualno pravo i uredu da neki matori cica ode u vrtic ili park da tera malu decu na seksualne odnose ti si onda decko debil!!

Blago tebi, nego iz dolenavedenih postova stice se utisak...

Kazi ovo u Holandiji i Danskoj i bio bi par godina na robiji jer gusis sexualne slobode drugih... z:mrgreen:

Uveo bih smrtnu kaznu za ovo!!

...da bi uveo smrtnu kaznu za suzbijanje "seksualnih sloboda", sto me isprva zacudilo, ali kad malo razmislim mozda je teorija o latentnim homoseksualcima primenjljiva i na druge oblike "izopacenosti" :think:

E pa ovo nije Danska ni Holandija,mi delujemo kao iole normalan narod!

Ma mnogo smo najnormalniji! BRE!

Blago tebi, nego iz dolenavedenih postova stice se utisak...

...da bi uveo smrtnu kaznu za suzbijanje "seksualnih sloboda", sto me isprva zacudilo, ali kad malo razmislim mozda je teorija o latentnim homoseksualcima primenjljiva i na druge oblike "izopacenosti" :think:

Ma mnogo smo najnormalniji! BRE!

Sve nakaze i izopacene ljude u mozgu treba po kratkom postupku...ali samo ako je uhvacen na delu! metak u glavu i cao!! Vidim ja da si poremecen,nemam zivaca da se raspravljam sa budalama,ako ih volis idi pa se karaj sa njima!

Sve nakaze i izopacene ljude u mozgu treba po kratkom postupku,ali samo ako je uhvacen na delu! metak u glavu i cao!! Vidim ja da si poremecen,nemam zivaca da se raspravljam sa budalama,ako ih volis idi pa se karaj sa njima!

Jes vala, prosto zracim perverzijama i moje makinacije su stvari kojih bi se normalni Srbi stideli za vijek vjekovi... Ali hvala Bogu i cika Adolfu da imamo jednog tako uzornog desnicara koji cuva puritanski poredak u nasoj voljenoj ali i zbog onih njemu nalik, sve manjoj drzavi... (mada ipak neki ljudi misle da je kvalitet vazniji od kvantiteta...)

Back