yellena_so
Početnik
- Poruka
- 4
xwala bogu,nikad mi se nishta slichno nije desilo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pedofili, homose#sualci, to mrzim. jel znate da ima jos i nekrofil, zoofil... i jos puno. to je stvarno bolesno
Ma svaki dan.
I sve ih volim. Posebno one sto se trljaju o devojke u gradskom busu.
Ah..i onda kazu da je romantika umrla
Ma svaki dan.
pedofili, homose#sualci, to mrzim. jel znate da ima jos i nekrofil, zoofil... i jos puno. to je stvarno bolesno
Uveo bih smrtnu kaznu za ovo!!
Ma svaki dan.
Za suzbijanje seksualnih prava? Znao sam ja da si ti liberal u dusi...
Јој и ја волим кад се трљају.![]()
Kazi ovo u Holandiji i Danskoj i bio bi par godina na robiji jer gusis sexualne slobode drugih...![]()
Ja sam ekstremni desnicar! Ako ti je seksualno pravo i uredu da neki matori cica ode u vrtic ili park da tera malu decu na seksualne odnose ti si onda decko debil!!
Ja sam ekstremni desnicar! Ako ti je seksualno pravo i uredu da neki matori cica ode u vrtic ili park da tera malu decu na seksualne odnose ti si onda decko debil!!
Kazi ovo u Holandiji i Danskoj i bio bi par godina na robiji jer gusis sexualne slobode drugih...![]()
Uveo bih smrtnu kaznu za ovo!!
E pa ovo nije Danska ni Holandija,mi delujemo kao iole normalan narod!
U Danskoj imaš političku partiju pedofila...Ti bi tamo živce izgubio vrlo brzo...
Izostavila si s oproštenjem.Ljudi mogu da pomisle svašta...
Blago tebi, nego iz dolenavedenih postova stice se utisak...
...da bi uveo smrtnu kaznu za suzbijanje "seksualnih sloboda", sto me isprva zacudilo, ali kad malo razmislim mozda je teorija o latentnim homoseksualcima primenjljiva i na druge oblike "izopacenosti"
Ma mnogo smo najnormalniji! BRE!
Sve nakaze i izopacene ljude u mozgu treba po kratkom postupku,ali samo ako je uhvacen na delu! metak u glavu i cao!! Vidim ja da si poremecen,nemam zivaca da se raspravljam sa budalama,ako ih volis idi pa se karaj sa njima!
Jes vala, prosto zracim perverzijama i moje makinacije su stvari kojih bi se normalni Srbi stideli za vijek vjekovi...
Аххх, човек мојих снова... Да сам старије мушко трљала бих се о тебе.![]()
Eh da si starije musko pa da pozelim da imam nesto sa tobom... Ovako pih...
Сламаш ми срце, Пајо.
![]()
Ej Smetalo nemo' da Overkill na tebe pusti Alexa77 pa da osetiš slobodu s oproštenjem