Mima Laševska
Poznat
- Poruka
 - 7.338

ja bih ga lozhio
onako iz inata
e jes pa da upali web kameru dok onaniše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih ga lozhio
onako iz inata
e jes pa da upali web kameru dok onaniše

i pita me ono kako u shkoli, jel izlazim, jel imam dechka, i tako sve intimnija pitanja.. na kraju pita, jel bi volela da ga mazim,shta bi mu radila, gde bi ga vatala...odmah sam ga blokirala....

.Imala sam slucaj kad me je spopadao 40-godisnjak,srecom po kratkom postupku resih se toga.jao...jednu devojcicu iz moje skole je silovao njen otac sa nekih 7 godina![]()
![]()
od tada je sva povucena i cuti...![]()

Jao to se i meni desilo milion puta na chatovima... odem oko ono 1-2 nocju na neki chat za klince, nema nikoga, pa onda odem na neki chat za starije.. deshavalo se par puta da im dam msn i onda mi trazhe da im shaljem slike u tangama,sexy charapama i sl.. jednom mi je jedan poslao sliku svog **** i pitao dal mi se svidja...
Deshavalo se isto tako, neko mi poshalje na msn-u da ga prihvatim i ja ga prihvatim iz radoznalosti i kazhe da ima 30-40 god. i pita me ono kako u shkoli, jel izlazim, jel imam dechka, i tako sve intimnija pitanja.. na kraju pita, jel bi volela da ga mazim,shta bi mu radila, gde bi ga vatala...odmah sam ga blokirala...
To shto se tiche interneta, a ovako, naravno, kad idem ulicom stalno dobacuju svashta..
pogotovo leti kad sam u suknjicama,shorcevima... al na to moram da se naviknem. . .
zaamiisli..

Ne znam da li vam se to ikada desilo i sta mislite o tome.imam malo iskustva,iako nije na nama da mi odredjujemo ko treba umreti ali po meni su pedofili najgora stvorenja na svetu.naravno niko me nije silovao ili pokusao,ali dosta puta sam primetila kako me neki stariji muskarci gledaju i odmeravaju znate vec gde,cak mi se jedan ludak javlja i svakih 2 minuta pita koliko je sati,smeje se i gleda me,a ja bih crkla,tj pedofile bih zakonom zabranila...ako to moze
izvinjavam se u sto u nazivu teme ne stoji tacno ime ,tj nedostaje jedno slovo,ali svi znamo o kakvim kretenima je rec!!!!!
 postoje te klasifikacije al' msm recimo neki lik od 24 god je sa ribom od 16 koja izgleda starije i sad je on pedofil o.ONe znam da li vam se to ikada desilo i sta mislite o tome.imam malo iskustva,iako nije na nama da mi odredjujemo ko treba umreti ali po meni su pedofili najgora stvorenja na svetu.naravno niko me nije silovao ili pokusao,ali dosta puta sam primetila kako me neki stariji muskarci gledaju i odmeravaju znate vec gde,cak mi se jedan ludak javlja i svakih 2 minuta pita koliko je sati,smeje se i gleda me,a ja bih crkla,tj pedofile bih zakonom zabranila...ako to moze
izvinjavam se u sto u nazivu teme ne stoji tacno ime ,tj nedostaje jedno slovo,ali svi znamo o kakvim kretenima je rec!!!!!

Ako je pedofil najgore stvorenje na svetu, šta su onda nekrofili. Ohhh, moja pokojna prabaka![]()
ja koliko sam citao pedofili gotive decu koja nisu u pubertetu jer su ona vec matora za njihpostoje te klasifikacije al' msm recimo neki lik od 24 god je sa ribom od 16 koja izgleda starije i sad je on pedofil o.O
ima onaj crnjak od vica: Pricaju dva pedofila: - Danas sam kresnuo dete od 6 godine. A ovaj drugi: - Pf, to hoda!
Ja ne mogu da verujem da nekoga pale lesevi....to ne da je bolesno i morbidno.....jezim se od same pomisli na to...

Ako je on punoljetan a ona ispod 14, onda je to krivicno djelo obljuba nad djetetom i to se klasifikuje kao pedofilija.
A primjer koji si ti naveo nije pedofilija, nego se to ne svidja pojedinima sto je razlika malo veca pa su oni to okarakterisali kao pedofiliju. To dvoje mogu da se vjencaju bez ikakvih problema. A po kriterijumima pojedinih sam i ja pedofil.

Zoofile moze macka da ogrebe po licu, ali lesevi ce nekrofilima uvijek da daju![]()

pa dobro,ali nece valjda macku...![]()