- Poruka
- 5.887
Evo i 2 slike.
Meni lično se više sviđa kada su približno iste visine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se parovi ne svidjaju uopste ih ne konstatujem,samo gledam slobodne chke za karranjeEvo i 2 slike.
Pogledajte prilog 675324Pogledajte prilog 675325
Evo i 2 slike.
Pogledajte prilog 675324Pogledajte prilog 675325
Ahahaha pa ja sam ladno od tebe viša za 4 cm a mislila sam da nema niko niži od meneЈа сам висока 160... Тако да, не.
Dobro, i ja sam niska a volim visoke tipove (pa to izgleda kao na slici 2Ја сам висока 160... Тако да, не.
Dobro, i ja sam niska a volim visoke tipove (pa to izgleda kao na slici 2)
Ali mi se više sviđaju ovi prvi i volela bih da sam visoka, eto.
Sto se mene tice,ja imam visinu 185 cm.voleo bih da moja devojka ima 17O c. Preko 17O cm nikako to je za moj ukus,previsoka za mene.!
Јавна је тајна да заправо заокружујем, и да није 160 него 159 : )))Ahahaha pa ja sam ladno od tebe viša za 4 cm a mislila sam da nema niko niži od mene
Ali kada bude imala stikle,ta od 177 cm.bice visa od doticnog,koji ima 183 cm.????@Andrej Bolkonski
Ja sam 169 možda 1 cm manje ili više i mislim da sam niska, jer mi se uvek nekako desi da se smuvam sa momcima 190+
Inače mi je najlepše da vidim par ona oko 177 on oko 183, odnosno, nešto kao ovaj prvi par na slici.
Navela si da si mala,nezna,slatka ko med.Ali ne rece,koja je tvoja visina slstkisu.Ја сам некако увек имала момке 180-190 и никад не бих волела да сам виша него што јесам. Обожавам што имају потребу да ме заштите. Иако могу сама да уједам, хаха. Преслатко ми је то кад ме гледају као малу и нежну.
За писмене пише, на два места.Navela si da si mala,nezna,slatka ko med.Ali ne rece,koja je tvoja visina slstkisu.
Videla sam ti sliku face (negde, i to mislim dve) tako da u tvom slučaju možeš da budeš i metar- nula-nula, šećer si u faci, toliko si slatka da visina i sve drugo nije bitno.Јавна је тајна да заправо заокружујем, и да није 160 него 159 : )))
E otvori i za mene,jednog "Lava".....Idem da otvorim pivo
Sorry.U pravu si.За писмене пише, на два места.