Da li vam laskanje dize ego?

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobra je Nesto. Lepa i extra inteligenta, mada ima povremene ispade. Ni ja joj ne bi naplatio.. mada me pomalo plasi ponekad. :)

Ne mislim na klasicne komplimente, nego na ono neobavezno -
o gde si lepotice (lutko, seceru, secerna lutko :))
ili - gde si macane (lepi, frajeru...)

Ili je efekat surotan?
Koje izraze koristite kda nekome (nekoj) hocete da kazete da ste ga/je zapazili na neki nacin?

Pa mogu ti komplimenti da doprinesu lepsoj i prijatnijijoj atmosferi... ako su iskreni.
Razlicite izraze koristim, nemam pojma, ne razmisljam o tome izleti samo. Mada pre nego sto izleti gledam da procenzurisem da nije nesto prebezobrazno ili preglupo, mada nekad izleti i nesto takvo...:mrgreen: :lol: al ko ga sisa sve je to zezancija. :)

Ili je efekat surotan?
Koje izraze koristite kda nekome (nekoj) hocete da kazete da ste ga/je zapazili na neki nacin?

smatram nekulturom da mi se neko obraca sa macko, cico, lutko etc. ako to nije
neko kome sam sama dala dozvolu za isto
a to su najblizi prijatelji, koji obicno imaju bogatiji izbor rijeci od navedenog

tom nekom kazem da sam ga zapazila, i po cemu
od ovog "po cemu" zavisi i da li cu ista reci

laskanje najcesce utice tako sto doticnu osobu drzim na odstojanju

e meni se jedna bakica danas u pekari obratila sa devojcice:)
pazi kad se nisam ni okrenula..jer je devojka koja prodaje od njenih 19 godinica stvarno devojcica..posto me je zena cimnula, ja se okrenem i kazem/vi to meni? i krenem da se smejem ko blesava..a ona kaze pa jeste sine svi ste vi deca za mene..
i ja kontam ono jeste..ima zena 60 leta..naravno da smo deca...
bilo mi smesno..i simpaticno..
e to je spontano tepanje:lol::lol::lol:

Ili je efekat surotan?

Komplimenti tipa sreco, kuco, maco samo pojacavaju moj instikt da se treba paziti tih slatkih reci jer najvece kandze se kriju ispod najmekseg krzna.... Ne volim komplimente bez pokrica.

Ne mora da mi laska ali mi je bitna iskrenost, jer vise volim iskreno pa makar mi se i ne svidelo nego nesto lazno sto zazvuci kao grebanje noktom po limu. :lol: A kad vidim da je neka iskrena onda je nekako i cenim vise i nekako dobija neke +eve kod mene. ;) :heart:

Ili je efekat surotan?
...ja koristim svakojaka laskanja sa zzenam, ali o tome neshto kasnije, nego da kazzem ono zashto sam ovde, daklem kad mi zzena kazze " 'de si **** pitchkin dushmanine" komshija iznad mene mora da udara nogom u patos jer moj ego probija plafon i ukrstim ochima k'o vepar, i nishta drugo ne vidim, jednom rechju napalim se k'o krmacha...:)

...ja koristim svakojaka laskanja sa zzenam, ali o tome neshto kasnije, nego da kazzem ono zashto sam ovde, daklem kad mi zzena kazze " 'de si **** pitchkin dushmanine" komshija iznad mene mora da udara nogom u patos jer moj ego probija plafon i ukrstim ochima k'o vepar, i nishta drugo ne vidim, jednom rechju napalim se k'o krmacha...:)

mislis, kao brav...krmaca prima

Back