- Poruka
- 55.391
Ovo je bas lepoNije mi teško, ako je volim govorim joj stalno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je bas lepoNije mi teško, ako je volim govorim joj stalno.
Topla drugarska recDobro necu.
Al da mi pruzis cvrstu podrsku za izreceno i toplu reakciju, citat, hvalu, slaganje, nesto toplo. Haiku barem.
da, volim da čujem, al volim i da kažemOvo je bas lepo![]()
Moze, bicemo drugari. Nabacices mi neku hot uzbudljivu zanimljivu nonsalantnu drugaricu. A ti i ja cemo razmenjivati drugarske reci podrske i tople zagrljaje.Topla drugarska rec, moze?
Sve moje drugarice su zauzete, od toga nistaMoze, bicemo drugari. Nabacices mi neku hot uzbudljivu zanimljivu nonsalantnu drugaricu. A ti i ja cemo razmenjivati drugarske reci podrske i tople zagrljaje.
Zanimljiva , uzbudljiva i dinamicna ekipa.Sve moje drugarice su zauzete, od toga nista![]()
Porodicni ljudi, da.Zanimljiva , uzbudljiva i dinamicna ekipa.
Budem voleo? Je l' to buduće prošlo vreme? Da li to znači da je ubuduće nećeš voleti ako kažeš voleo? HahaOces me voleti ako te budem voleo?
da, volim da čujem, al volim i da kažem![]()
Morah da guglam, na prvi pogled delovalo ko francuski il portugalski
Eh...mogao si da pitas, sledeci put cu na engleskomMorah da guglam, na prvi pogled delovalo ko francuski il portugalski
Kul je i ovo, originalnije od silovanja anglicizamaEh...mogao si da pitas, sledeci put cu na engleskom![]()
![]()
Pa ja rekoh - da malo promenimKul je i ovo, originalnije od silovanja anglicizama