loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.031
Jel se mi poznajemo?!Prvo te izmanipuliše da joj kažeš da je voliš iako za tim nema potrebe jer se sve vidi kroz dela a onda ti kaže da si manipulant i da ti ne veruje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se mi poznajemo?!Prvo te izmanipuliše da joj kažeš da je voliš iako za tim nema potrebe jer se sve vidi kroz dela a onda ti kaže da si manipulant i da ti ne veruje.
Možda neka salata uz šniclu? Samo kažem..Ne verujem da joj je to dovoljno.![]()
Kad si tražila dečka ono jednom svi kandidati su otpali samo sam ja ostao.. zaboravila si. I dalje smo momak i devojka.. jedino ako ti sad imaš partnera pa mi nisi rekla ali ja tebe i dalje volim.Jel se mi poznajemo?!
Ako je na dijetiMožda neka salata uz šniclu? Samo kažem..
meni jeste, sto znaci da ona ima problem ja neNe verujem da joj je to dovoljno.![]()
Ti si šou!Kad si tražila dečka ono jednom svi kandidati su otpali samo sam ja ostao.. zaboravila si. I dalje smo momak i devojka.. jedino ako ti sad imaš partnera pa mi nisi rekla ali ja tebe i dalje volim.
Ja sam ti samo rekao da te volim.. ali ok ako to tebe zabavlja.. i nemaš emotivnu dubinu da to prihvatiš razumem.. ok je. Opraštam ti i razumem te jer te volim. Biću strpljiv sa tobom dok se ne uveriš.Ti si šou!![]()
Nisam nijednom rekaoKako stojite sa tim? Da li su reči nepotrebne, dela govore? Koliko puta u životu ste to rekli?
aj ne lozi jeImam praznu gajbu u predgrađu Valensije.. nije nešto ali.... ako voda u bazenu bude isuviše hladna na nekom drugom mestu.. tu sam.
A voleo si? Jel ti žao? Misliš da je trebalo ili ne?Nisam nijednom rekao
Dopunjavam Luka Vučeodgovaras na svoj posto Gospode
Ne toliko da treba da se kaže, neke od njih su insistirale da čuju, valjda da ispoštuju formuA voleo si? Jel ti žao? Misliš da je trebalo ili ne?
Znaci, idemo u Valensiju? Aj pakuj ćageDopunjavam Vuče
Ako su te volele mozda nije bilo forme. Interesantno koliko se racionalizuju emocije. Kažem uopšteno.Ne toliko da treba da se kaže, neke od njih su insistirale da čuju, valjda da ispoštuju formu
Pa zar poveruju .Чим појаве емоције одмах их вербализујем.
Volim te♡Imam praznu gajbu u predgrađu Valensije.. nije nešto ali.... ako voda u bazenu bude isuviše hladna na nekom drugom mestu.. tu sam.
To svakom kažeš...Volim te♡
Samo su htele da budu zaljubljene, rekao bih, jer se brzo raspršiloAko su te volele mozda nije bilo forme. Interesantno koliko se racionalizuju emocije. Kažem uopšteno.
Misliš na žene? Zar ne može postepeno da se stigne do tog volim te, sa svim usponima, padovima, proverama, koječime šta ljudi rade? I ono, poznaješ osobu, mane, sve, i voliš je. Ili ona tebe. Lepo ti je uz nju, čini te srećnim?ah druge ne primecujem ni u prolazu, sebe uvek pozdravljam u ogledalu.
Da, kapiramSamo su htele da budu zaljubljene, rekao bih, jer se brzo raspršilo
Ja ne mogu postepeno da volim.. ili te volim ili ne.Misliš na žene? Zar ne može postepeno da se stigne do tog volim te, sa svim usponima, padovima, proverama, koječime šta ljudi rade? I ono, poznaješ osobu, mane, sve, i voliš je. Ili ona tebe. Lepo ti je uz nju, čini te srećnim?