loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.028
Kako stojite sa tim? Da li su reči nepotrebne, dela govore? Koliko puta u životu ste to rekli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako stojite sa tim? Da li su reči nepotrebne, dela govore? Koliko puta u životu ste to rekli?
Рећи "Волим те!" је срање.Kako stojite sa tim? Da li su reči nepotrebne, dela govore? Koliko puta u životu ste to rekli?
Znači kalkulišešIskreno u početku nije mi lako, kalkulator sam, ali u zanosu kazem svasta pa i to, i to vrlo često, posle postane nekako ok, ali bicu iskren uglavnom to koristin iz koristi.
Napokon sa svojim scenarijima? Volim te znači volim te. Samo to.Sta znaci volim te?
Volim te kao osobu?
Volim te- provescu ostatak zivota s tobom, pocni s planovima?
Volim te- sad se opusti i postani kreten?
Volim te- Rekao si da me volis ! Ali rekao si !
![]()
Da li ipak misliš da treba da se kaže? Naravno da dela potkrepljuju toReči su jeftine, to mora na delima da se vidi.
Sa tobom neZnači kalkulišeš
Bezveze. Pitanje je ozbiljnoРећи "Волим те!" је срање.
Извадиш киту и кажеш "Лижи, фуксо!"
Ако не лиже није она права.
Da li ipak misliš da treba da se kaže? Naravno da dela potkrepljuju to
Uvek mora sa nečim? Kao salata?Volim te (giv mi jour pusssiiiiiiii)![]()
Kapiram...Ja se stidim izraza ,,volim te,,! Nemam pojma zašto.
Više mi prija sitna pažnja i poklončić. Za mene je to ,,volim te,,!
Nekako mi to....???? Ne mogu ja to!![]()
Pa tu saznaješ nešto o sebi, zar ne? Misliš u stilu, ti si čaroban, inspiracija si mi i sl? Da joj budeš poseban, bitan? Ako ti kaže doživljavam te kao nesređenog? Ili pogubljenog?P nekako je kao neka sifra.
Vise volim i vise mi znace konkretna verbalizovanja u smislu: tako i tako osecam prema tebi. Tako te dozivljavam i td.
Samo ti maštajПа добро, кад се појаве.![]()
Pa nije samo da prica o tebi, jednostavnop je razmena unutrasnjeg stanja.Pa tu saznaješ nešto o sebi, zar ne? Misliš u stilu, ti si čaroban, inspiracija si mi i sl? Da joj budeš poseban, bitan? Ako ti kaže doživljavam te kao nesređenog? Ili pogubljenog?