Da li vam je horoskop stvarno važan?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.222
Slušam jednu drugaricu, otprilike ovako priča, kada sam shvatila da mu je venera u ribama, odjednom mi je postao jasniji, da baš to.. zato se slažemo, ali mi se nikako ne dopada što mu je mars u... (Zaboravih). Onaj drugi je rak i nekako je emotivniji itd.

Da li vam zaista znači što je neko ovo ili ono u horoskopu? Da li je to tema za prvi sastanak?

Slušam jednu drugaricu, otprilike ovako priča, kada sam shvatila da mu je venera u ribama, odjednom mi je postao jasniji, da baš to.. zato se slažemo, ali mi se nikako ne dopada što mu je mars u... (Zaboravih). Onaj drugi je rak i nekako je emotivniji itd.

Da li vam zaista znači što je neko ovo ili ono u horoskopu? Da li je to tema za prvi sastanak?
meni je verovanje horoskop (astrologiju, numerologiju, tarot, sudbinske karte i sl. gluposti) pokazatelj nečije (ne)inteligencije. ko u takve stvari veruje znam da mu je maximalni domet za IQ nekih 80-90. :rtfm:

Žena mi je vaga, radim sa vagom, otac bio vaga... PAKAO!

Ne moram ni da pitam, znam koji je znak posle par min price.
I ja... Nije mi "važan" horoskop, ali najnormalnija stvar mi je da se nadam i moljakam da nije neka voda, a samo mi se voda zaleće u razgovore i prijateljstvo.
Nisam tipična voda, prezirem je pomalo, a moram da plivam htela-ne htela.
Ja bih to sve zalila benzinom :rotf:
Not, not...
ali voda me živcira. Prave se nešto, a šablon do šablona! :D

I ja... Nije mi "važan" horoskop, ali najnormalnija stvar mi je da se nadam i moljakam da nije neka voda, a samo mi se voda zaleće u razgovore i prijateljstvo.
Not, not...
Koji su vode?

Not, not...
To su sve ljigavi ljudi u principu.

Back