Da li vam je bitna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
usamljeni_vuk:
nacionalnost i/ili vera kod osobe koja vam se svidja???

Uopste mi to nije prioritet, niti bih ga ikad tako postavljala...ozbiljno ti odgovaram na pitanje, bez obzira da li je provokacija ili ne.

Evo procitah da ste vec razradjivali tu temu ranije...bas cu da prosnjufam da vidim da li je jos ima...tek da vidim kakvo misljenje vlada o istom medju prisutnim forumasima... :smile:

Ja licno pravim podelu na dobre i lose ljude...tako sam i vaspitavana...moje dve bitnije ljubavi u zivotu su bili druge veroispovesti i ...u stvari ni ne znam sta bih o tome napisala, jer niko od nas na to nije obracao paznju...roditelji i familija pogotovo... :roll:

Evo, moja braca u Vojvodini...nema koga nemamo u porodici...od Madjarica, Nemica, Slovakinja, Ruskinja, Turkinja...ni ne znam vise...
Retko se vidjamo, ali su sve one super...jedino jedna je skot i djubre...e, ta bi posvadjala i zavadila i dva oka u glavi, ali ona je Hercegovka...nikad nikom takvu pozeleti...ni neprijatelju...nemate vi pojma sta je ZLO dok vam se neko takav ne uvali u familiju...pa jos pocne da stanca decu k'o sa pokretne trake, te je ne mozete ocerati...grozno..! :roll:

Ne, nije mi bitna vera...prava Ljubav sve moze da prevazidje ako se i pojave prepreke...! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back