Da li vam bivsi/ bivsa salju i dalje poruke i zasto?

• Začetnik teme Začetnik teme Tea
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tea

Veoma poznat
Poruka
12.966
Posle bezbrojnih noći plakanja, konačno počinjete da osećate da stvari postaju sve lakše i da rane zaceljuju. U tom trenutku dobijate poruku od bivšeg i ona vas vraća na početak. Vaš mozak pokreće milione različitih scenarija u vašoj glavi. Veoma ste srećni, ali u isto vreme pakleno boli.Ne znate šta da radite, da pišete ili ne. Pitate se šta će on misliti ako to uradite ili ne i ne znate šta pokušava da postigne slanjem poruka.Zašto muškarci to rade? Zašto šalju poruke kada ste konačno prihvatili da je gotovo? Zašto se ponovo pojavljuju kada ih najmanje očekujete?Zašto imaju običaj da vas kontaktiraju godinu dana ili više nakon što ih prebolite?

Posle bezbrojnih noći plakanja, konačno počinjete da osećate da stvari postaju sve lakše i da rane zaceljuju. U tom trenutku dobijate poruku od bivšeg i ona vas vraća na početak. Vaš mozak pokreće milione različitih scenarija u vašoj glavi. Veoma ste srećni, ali u isto vreme pakleno boli.Ne znate šta da radite, da pišete ili ne. Pitate se šta će on misliti ako to uradite ili ne i ne znate šta pokušava da postigne slanjem poruka.Zašto muškarci to rade? Zašto šalju poruke kada ste konačno prihvatili da je gotovo? Zašto se ponovo pojavljuju kada ih najmanje očekujete?Zašto imaju običaj da vas kontaktiraju godinu dana ili više nakon što ih prebolite?
Nije gotovo dok srce ne kaže da jeste, a raskid nikad ne pokreće srculence :heart2::vv:

• Voli
Reactions: Tea
Tako i ja, tu osobu drzim u svom srcu sve dok budem spremna da je pustim, mada ponos mi ne da da molim, niti cu ako zeli da ide neka ide.
Uvek se nađe razlog da se ostane ili da se prebrodi zahlađenje u odnosu, čak i uvrede.
Al ima neka misteriozna snaga koja nam il da il ne da, da nastavljamo...nekad je dovoljan samo malo ponosa kao što kažeš :confused: i da nema dalje

• Voli
Uvek se nađe razlog da se ostane ili da se prebrodi zahlađenje u odnosu, čak i uvrede.
Al ima neka misteriozna snaga koja nam il da il ne da, da nastavljamo...nekad je dovoljan samo malo ponosa kao što kažeš :confused: i da nema dalje
Drzace me taj ponos neko vrijeme i oprosticu sve samo ne izdaju. Kad te ta osoba prevari i pocne da odaje vase tajne toj drugoj osobi to je neoprostivo, a mogu ga i dalje drzati u srcu zbog svega onog lijepog ali cu ponavljati stalno u svojoj glavi ono sto mi je ucinio samo da ga sto prije zaboravim :)

Drzace me taj ponos neko vrijeme i oprosticu sve samo ne izdaju. Kad te ta osoba prevari i pocne da odaje vase tajne toj drugoj osobi to je neoprostivo, a mogu ga i dalje drzati u srcu zbog svega onog lijepog ali cu ponavljati stalno u svojoj glavi ono sto mi je ucinio samo da ga sto prije zaboravim :)
Meni i lepo nista ne znaci ako se zavrsi kako ne treba,iako sam znao za mane nije mi problem da ih podnesem dok mi se ne obiju o glavu

Zavisi koje su tajne, koliko intimne... z:hm:

Ja sam kadriji da idem do kraja al sve pamtim ko najgore zlopamtilo :twisted:, pa onda sve nsplatim u jednom momentu...pa ako možemo zajedno, možemo :prstic:

• Voli
Mrzela sam to,kadmi piskara ali moram da kažem,da mise desilo sa sadašnjim mužem da smo zaratili bili toliko da,sam ja sve pobrisala i blokirala ga na sve strane,i KAO ja završila snjim,ALI,pošto smo živeli razdvojeno u dve države on u 🇧🇪 ja u 🇦🇹 a voleo me ludo,kadje skonto da nema šanse vise da mise javi,sjeo je posle poslau auto u petak i došao meni na vrata vozeći se 7h do mene,ljudi moji u 11h uveče čovek na vratima sa plišanim 🐻 u rukama,moli da mu oprostim 😆ja otvori kadsam videla daje on posla da zatvorim on stavi nogu,kaže ako želiš ja cu ići samo kaži🤣❤️‍🩹bilo mi gaa žao pustim ga,tako da je zamalo bio bivši. E plus da dodam tadašnje pomirenje je bilo tako da danas imamo 1.5g staru ćerkicu iz tog pomirenja i živimo zajedno😆🤣 u 🇧🇪.

Poslednja izmena:
FB_IMG_1724321503220.jpg

Back