Da li uzeti Lumiu 535 dual sim?

Slavenkop

Početnik
Poruka
29
Pozdrav. Planiram da uzmem telefon na pretplatu a svidila mi se lumia 535. Citao sam da ima problem sa touchom i razne komentare ali ti su komentari napisani prije 2-3 mjeseca. Posto planiram sad da uzmem iz M:Tel-a interesuje me da li je to sta popravljeno nekim updateom, ili jos uvjek ima tih problema,jer trazim telefon ovog cjenovnog ranga.Ovaj mi odgovara jer ima prednju i zadnju kameru i 1gb rama, dok lumia 630 ima 512mb sto je malo ali ovako je veoma dobar i pouzdan, mogu prezaliti sto nema prednju kameru i blic, ali 512mb rama. :S

Znam da je Windows sistem. Posto 3.0 verzija ima tih problema sa tacom, a u 5.0 verziji su malo sredili te probleme, pa ne znam da li da uzimam, po svemu ostalom mi odgovara telefoncic... Samo ako ce tako zezati da ne uzimam, ne mogu isprobati, moram prvo kupiti,pa se tu dvoumim..
Hvala na odgovoru!

meni je istekao ugovor pre par dana ali nisam jos isao da obnovim jer ne znam koji bih telefon uzeo bas sam gledao juce ali sve mi to deluje isto
koristim nokiju sa simbijanom, jedno 10 godina unazad sam na nokijama valjda iz navike
ali svi mi kazu da je android sada mnogo bolji i funkcije su daleko naprednije i baza programa za upgrejd preko interneta je mnogo bolja, pa mislim da uzmem apple ili samsung neki

Back