Da li usb kod univerzalnog punjaca baterije moze i da prima struju?

Zanima me da li usb kod univerzalnih punjaca za baterije koje se pune van telefona moze i da prima struju a ne samo da salje?Ti punjaci dolaze sa americkom uticnicom i posto dolaze sa usb-om sa funkcijom puinjenja telefona,zanima me dali taj usb moze i da prima struju?

Kako mislis da ti odgovorimo a nemamo nikakvu informaciju o cemu se radi? Daj neku sliku, napisi koji je proizvodjac, model...

kabl ima dva kraja na jednom je USB nas drugom drugi micro USB kad se power bank isprazni onda se USB gurne u komp a micro USB u power bank i tako se puni
punjac.png
Misllio sam na ovaj universalni punjac.3G Business Universal Battery Charger,model PH1138 .Ostavio bih ja link gde se prodaje ali mislim da je to zabranjeno.hvala

Poslednja izmena:
Zanima me da li usb kod univerzalnih punjaca za baterije koje se pune van telefona moze i da prima struju a ne samo da salje?Ti punjaci dolaze sa americkom uticnicom i posto dolaze sa usb-om sa funkcijom puinjenja telefona,zanima me dali taj usb moze i da prima struju?
ovako saM JA tebe razumeo:
- ti bi da puniš baterije ali da dovodiš struju usb kablom u punjač
- uz preradu punjača verovatno može - ovako kako si ti zamislio samo da ga povežeš i pomoliš se bogu najverovatnije ne može

Back