Да ли употребљавате лисице као помоћни артикл?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.992
Да ли приликом секса и осталих перверзних игрица са својим партнером-партнерком користите лисице (оне полицијске) за мађусобно везивање како бисте поспешили сексуално узбуђење пре и приликом сношаја?

1688582584740.png

Poslednja izmena od moderatora:
Да ли приликом секса и осталих перверзних игрица са својим партнером-партнерком користите лисице (оне полицијске) за мађусобно везивање како бисте поспешили сексуално узбуђење пре и приликом сношаја?

1688494793789-png.1372346
Ne pali nas to, nisam razmišljao.

1688494793789-png.1372346
taman posla. Nama malo i ove nase 4 ruke.................

Nije bilo tih ideja Č:p
od tebe smo culi toliko ideja i onoga sta si probao. ne bi ih sad pominjao. u stvari nikad ih ne bi pominjao.

a da nikada nisi u masti pozeleo robinju? ono otprilike ona tvoja, vezana bespomocna, i ***** dokle mozes i kolko hoces?

imam jos iz sluzbe, ponekad su posluzile i to dobro 😎

od tebe smo culi toliko ideja i onoga sta si probao. ne bi ih sad pominjao. u stvari nikad ih ne bi pominjao.

a da nikada nisi u masti pozeleo robinju? ono otprilike ona tvoja, vezana bespomocna, i ***** dokle mozes i kolko hoces?

imam jos iz sluzbe, ponekad su posluzile i to dobro 😎
Пандур!!!!!

Када сам се раздуживао из резерве полиције питао сам да ли могу да задржим, али су ме промтно откачили. А није да нису волеле. Ове "фенси" нису права ствар. Једино строго мораш да пазиш да не затуриш кључ, било би незгодно да зовеш полицију у помоћ.

Back