Да ли употребљавате лисице као помоћни артикл?

A dobro brate, shvatio sam temu u sirem kontekstu. Sad ograniciti iskljucivo na lisice, jbg, malo je nezahvalno. Mozemo da se igramo lopova i policajaca, eto.
Posle cemo i kaubojaca i indijanaca: jel znas sta je indijanska vatra?
dal je nezahvalno il ne, tema je. otvori slobodno temu i o tome.
mani me zamlacivanja.
nema ljutis.

Да ли приликом секса и осталих перверзних игрица са својим партнером-партнерком користите лисице (оне полицијске) за мађусобно везивање како бисте поспешили сексуално узбуђење пре и приликом сношаја?

Pogledajte prilog 1373034
jok
samo mornarske konopce za slepove, 28ice.

posebno tako dubokim glasom kada bi mi se obratio :D
veš mašinu, ali onda, ajmo preko veš mašine, zar to nije sexz drnda veš mašina, drnda on ;)
Domaćice moraju biti pametne
Жена када хоће да буде умиљата не мора ништа да ради.
Пошто сам на две стране и нисам сигурна где живим када идем кући зовем сина да питам како је, јел му треба нешто и јел средио стан :mrgreen: и дочака ме све тип топ. Када идем код драгог опет цвркутавим гласом питам јел средио јер ја не могу да се потпуно опустим :lol: и уживаму хаосу, опет све сређено. Провалио ме па каже- лепо си ти то смислила :lol:

Жена када хоће да буде умиљата не мора ништа да ради.
Пошто сам на две стране и нисам сигурна где живим када идем кући зовем сина да питам како је, јел му треба нешто и јел средио стан :mrgreen: и дочака ме све тип топ. Када идем код драгог опет цвркутавим гласом питам јел средио јер ја не могу да се потпуно опустим :lol: и уживаму хаосу, опет све сређено. Провалио ме па каже- лепо си ти то смислила :lol:
daj recept
blago vama umiljatima

Да ли приликом секса и осталих перверзних игрица са својим партнером-партнерком користите лисице (оне полицијске) за мађусобно везивање како бисте поспешили сексуално узбуђење пре и приликом сношаја?

Pogledajte prilog 1373034
Više puta, uglavnom to bude kao neki uvodni roleplay ili potencijalno za neke specifične scene/poze. To mi je zapravo jedan od omiljenih rekvizita za interrogation play :cool:
Stavim/budu mi stavljene lisice i samo: Vot iz jor nejm!? Koliko vam plaćaju da radite protiv naše države?
Najluđa je bila scena privođenja:
Da li znate koliko ste brzo vozili?
Nisam siguran.
Da li ste konzumirali nešto?
Samo mleko
Molim vas izađite iz vozila...
Stavlja mi lisice :cool:

Imao sam i jednu situaciju gde sam otišao prvi put kod devojke, upoznali smo se uživo neko vreme pre toga. U jednom momentu iznosi svoje rekvizite, a među njima i fluffy lisice. Ništa se između nas nije desilo to veče, a te lisice sam dobio kao poklon...
Nisam pričao sa njom o tome, ali u poslednje vreme mislim da sam nešto možda pogrešno rekao/protumačio :dash:

Imao sam i jednu situaciju gde sam otišao prvi put kod devojke, upoznali smo se uživo neko vreme pre toga. U jednom momentu iznosi svoje rekvizite, a među njima i fluffy lisice. Ništa se između nas nije desilo to veče, a te lisice sam dobio kao poklon...
Nisam pričao sa njom o tome, ali u poslednje vreme mislim da sam nešto možda pogrešno rekao/protumačio :dash:
Ok, to je bilo iskreno i cool. Svima se desavala blokada.
Secam se u srednjoj kad me simpatija povukla za uckur od duksa i povukla da idem za njom. Trebao sam otici.. Ko zna u kom pravcu bi mi se zivot sada kretao. Mozda bih imao fetis na uckur i dukseve.

Back