Да ли употребљавате лисице као помоћни артикл?

Да ли приликом секса и осталих перверзних игрица са својим партнером-партнерком користите лисице (оне полицијске) за мађусобно везивање како бисте поспешили сексуално узбуђење пре и приликом сношаја?

1688494793789-png.1372346
Lisice? :eek:
A kade ja orem njivu potkade naidjen na zeca i strefim pa eto za rucak al lisicu njesam jos ka proba

Да ли приликом секса и осталих перверзних игрица са својим партнером-партнерком користите лисице (оне полицијске) за мађусобно везивање како бисте поспешили сексуално узбуђење пре и приликом сношаја?

Ma kakvi, volim da su mi slobodne ruke, noge, sve.

preagresivno. a i ovo dvoje su užasni teško mi je da zamislim kako se iebu.
kravata pak, naročito ako je na pruge i svilena, može savršeno da posluži :lol:

Pogledajte prilog 1373034
povremeno, ne cesto...ipak je to vanila varijanta ako su iskljucivo lisice u pitanju. I ne kapiram zasto napominjes to policijske, zar je moguce da neko koristi one pufnaste sa presvlakom od jambolije?!

Back