- Poruka
- 29.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je sharliz theron i jedna i druga..Ova levo poseduje duhovnu lepotu i pametna je, a ova desno je glupa i isprazna osoba.![]()
Spoljasnja lepota nije nesto sto doprinosi sreci i kvalitetnom zivotu. Koliko god lepu curu da neko nadje i zivi sa njom to i dalje nije nikakva garancija za nesto istinski lepo u zivotu. Ja licno se nikad ne palim na glumice, ima ih dve tri za koje mogu da tvrdim da su izuzetne, sve ostalo su samo lepa lica a praznina u dusi. Nema srece u zivotu sa takvim osobama.
touche pussycatLično mislim da ljudi brkaju lepotu i privlačnost, a često jedno ne ide sa drugim.

to je sharliz theron i jedna i druga..
Bas je razlika.Ova levo poseduje duhovnu lepotu i pametna je, a ova desno je glupa i isprazna osoba.![]()
Lično mislim da ljudi brkaju lepotu i privlačnost, a često jedno ne ide sa drugim.
Sta se ti bunis zLozi, ti si duhovna osoba, energicna i simpaticna, no ujdeno i malo detinjasta, sto isto ne mora da znaci da jeto losa stvar. A ako si jos i lepa, to ti je bonus, niko nikde nije rekao da nemoze ili se ne sme biti ujdeno i fizicki i duhovno lep.![]()

Duhovna osoba- nisam, vec prakticna i realna, energicna- mozda, simpaticna- kako kome, detinjasta- trebao bi u realu da vidis koliko sam detinjasta.
Ali jesam jaka.![]()

a izgled je nesto sto subjektivno dozivljavamo...

A najgore od svega, sklon zasicenju, i za tren oka neciji bozanski izgled ako nema duhovne privlacnosti, moze postati potpuno ruzan i nezanimljiv.
![]()

Brkas duhovnost sa religijom. No ako bas tvrdis da nisi, nikad nije kasno postati. Veruj mi da biti duhovan ima mnogo prednosti, kazem ti, pravu lepotu tek duhovni ljudi mogu da izraze i osete u potpunosti.
A ako si jaka, lako ces ti postici sve sto u zivotu pozelis. No moja je preporuka i na duhovnost malo obratiti paznju ...
![]()

Nisam duhovna, a nije ni tema o meni.
Bitno je da si ti duhovan.....na forumu.![]()

fakat je da ce 95% muskaraca i zena reci da je monika lepa zena..te jetime sve receno..al protiv lepote u oku posmatraca

Ma nista licno, samo sam hteo reci da nije matrijalan svet krajnji vrhunac lepote, i onda se nadovezao da svako pa i ti moze posedovati duhovnu licnost koja moze zraciti punom lepotom. Ja jesam duhovna osoba, na forumu i na bilo kom drugom mestu.
![]()

Baš si pravo dete NSP-a ko oni iz ''Wall-a'' ili ''Clockwork orange''Izgleda da niko ne ubija ružne
Štaviše, niko ovde, iz priloženog, i nema nekog ružnog
Svi su pronašli u svima unutrašnju ljepotu
Sad, kad sam se uvjerio da je altruizam pustio korjenje na forumu, internetu i planeti i satelitu, i ne smijem da postavim sljedeću temu, sljedeće pitanje: biste li ukokali babu![]()

Svasta ljudi, na forumu, kazu da jesu.![]()

Izgleda da niko ne ubija ružne
Sad, kad sam se uvjerio da je altruizam pustio korjenje na forumu, internetu i planeti i satelitu, i ne smijem da postavim sljedeću temu, sljedeće pitanje: biste li ukokali babu![]()
Izgleda da niko ne ubija ružne
))