Da li trenirate nesto?

Dubljenje na trepavicama... Zatim, isla sam na kurs magije i tarota... Hm... Sta bese ono jos? Ah, da! Bacanje anatema na kafe ,, Ana cetiri pistolja '' i povremeno na guske koje raspravljaju:,, Da li je Isus Hrist najveca zvezda svih vremena?'' I tako... Zanimljivo je meni u zivotu. :o:D

Tebi je bas veselo cim si isla na sve te ,,dza-by,, sportove...:P

Eh, kad bi to bilo sve...

Ono sto je nezanimljivo jeste da sam isla na tenis. I uostalom, zar je tebi interesantno da cujes kako ti neko kaze da trenira tenis. Potvrdno ces klimnuti glavom i reci:,, Pa, bas lepo''.

Odmah se stvara drugacija reakcija kada cujes da je neko isao na kurs magije i tarota, da dubi na trepavicama, baca anateme. Zapravo, shvatis da imas posla sa jednom ludom osobom, kao sto sam ja. :)

Ono sto je nezanimljivo jeste da sam isla na tenis. I uostalom, zar je tebi interesantno da cujes kako ti neko kaze da trenira tenis. Potvrdno ces klimnuti glavom i reci:,, Pa, bas lepo''.

Odmah se stvara drugacija reakcija kada cujes da je neko isao na kurs magije i tarota, da dubi na trepavicama, baca anateme. Zapravo, shvatis da imas posla sa jednom ludom osobom, kao sto sam ja. :)

Odakle si ti pobegla,da javim muriji mozda su dali neku nagradu za ovako teski slucaj!! Ovoliku gomilu sranja u samo jednom postu nisam nikad video !!:eek:

kako dubis na trepawicama???

ja sam swe wrste sportowa probala!

Gimnastiku,pliwanje,aerobik,pilates,tae-bo,ajkido,karate, ples,umetnicko plivanje,skokovi u wodu,odojku i jos swasta nesto..nesto mi ide nesto ne, al sad sam na TENISU..

Mislim da cu nastawiti (ja to uwek kazem :lol:)..nadam se

Back